Ce alcoolemie avea Culiță Sterp în noaptea accidentului. Institutul de Medicină Legală a verificat-o

Ce alcoolemie avea Culiță Sterp în noaptea accidentului. Institutul de Medicină Legală a verificat-o
Ce alcoolemie avea Culiță Sterp în noaptea accidentului. Institutul de Medicină Legală a verificat-o

După câteva săptămâni de când Culiță Sterp a provocat accidentul din Cluj-Napoca, s-a aflat care era alcoolemia lui din acele momente. Rezultatul este mult mai mare decât primul.

Culiță Sterp a provocat un accident la Cluj-Napoca, în urmă cu două săptămâni, iar rezultatul alcoolemiei este mai mare decât primul.

Ce alcoolemie avea Culiță Sterp în noaptea accidentului

În noaptea accidentului, Culiță Sterp a fost testat de autorități, iar rezultatele au arătat că se află sub influența băuturilor alcoolice.

Institutul de Medicină Legală a verificat alcoolemia lui Culiță Sterp și, de fapt, se pare că aceasta ar fi fost mult mai mare decât este limita unei fapte penale.

Prima dată, s-a descoperit că alcoolemia artistului era de 0,71 de grame/litru pur în aerul expirat. Cu toate acestea, după ce au avut loc verificări noi, s-a ajuns la concluzia că artistul avea o alcoolemie de 0.89 grame/litru alcool pur sânge.

Pe lângă acestea, probele biologice au fost prelevate după o oră de când accidentul a avut loc, iar artistul a reușit să scape de probleme mult mai grave.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În prezent, Culiță Sterp se află sub control judiciar pentru 60 de zile și nu mai are voie să părăsească România, iar din acest motiv a fost nevoit să își amâne câteva evenimente pe care ar fi trebuit să le susțină în diaspora.

Ce alcoolemie avea Culiță Sterp, în noaptea accidentului.
Ce alcoolemie avea Culiță Sterp, în noaptea accidentului.[Sursa foto: Instagram]

Mama Geta și Getuța, nou mesaj

Mama Geta a transmis, în mediul online, că artistul nu are nicio scuză, dar ei nu sunt o familie de bețivi și de drogați.

„Nu are Culiță nici o scuză, este clar, dar noi nu suntem o familie de bețivi și de drogați și de cum ne catalogați voi pe noi, exclus așa ceva. Acum nu venim noi cu scuze, dar nu suntem bețivi, noi nu fumăm și nu bem, la noi în casă nu se întâmplă așa ceva.

O greșit foarte tare, pentru că legea este pentru toți, nu ai voie să te urci la volan băut. Culiță circulă cam de 5-7 ani zi de zi, noapte de noapte, păi, pe el trebuia să-l mai prindă cineva băut dacă ar fi bețiv!”,
a spus Mama Geta.

Getuța a transmis faptul că doar oamenii care au răutate în ei îi judecă, deoarece fratele ei a greșit și pentru asta trebuie să îl critice doar Dumnezeu.

„Ne cataloghează doar oamenii care au răutate în ei. Sunt constant oameni care merg băuți la volan și nu mai zice nimeni. Culiță, săracul, o băut și el odată la nu știu cât timp… A greșit, își trage el ponoasele pentru asta și îl judecă Dumnezeu și oamenii legii”, a transmis și Getuța.

Ce alcoolemie avea Culiță Sterp, în noaptea accidentului.
Ce alcoolemie avea Culiță Sterp, în noaptea accidentului.[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

“Cele mai mari pedepse.” Culiță Sterp și-a surprins fanii cu ultima apariție. Cum s-a îmbrăcat artistul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies