Ce alimente trebuie sa ai mereu la birou daca nu prea este timp sa mananci in pauza de masa? Iti spunem noi!

Ce alimente trebuie sa ai mereu la birou daca nu prea este timp sa mananci in pauza de masa? Iti spunem noi!
Ce alimente trebuie sa ai mereu la birou daca nu prea este timp sa mananci in pauza de masa? Iti spunem noi!

Daca programul tau de lucru este haotic si nu prea ai timp sa mananci din cauza intalnirilor si sedintelor, este bine sa te aprovizionezi cu cateva alimente sanatoase pe care le poti consuma chiar daca nu te ridici de la birou.

Paine din cereale integrale- o poti folosi pentru un sandwich light care iti va tine de foame pana la cina datorita fibrelor din cereale.

Iaurt – poate nu te atrage ideea sa mananci un iaurt simplu insa daca il combini cu fructe uscate sau seminte si nuci, poate deveni o gustare sanatoasa si gustoasa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Conserva de ton- alege varianta in suc propriu pentru ca nu contine atatea grasimi.

Adauga putina zeama de lamaie si daca adaugi  in meniu si o felie de paine din cereale integrale, pranzul tau este pregatit.

Fructe- orice fel de fructe ai avea la indemana nu trebuie sa iti faci griji ca iti vor distruge dieta. Fa-ti o rezerva de banane, portocale si mere. Le poti combina cu iaurt!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies