Ce altceva mai face Cristina Șișcanu pe lângă cariera în televiziune? De ce a ales vedeta TV să nu vorbească niciodată despre asta. „Nu stă nimeni degeaba și nimănui nu-i pică banul din cer.”

Ce altceva mai face Cristina Șișcanu pe lângă cariera în televiziune? De ce a ales vedeta TV să nu vorbească niciodată despre asta. „Nu stă nimeni degeaba și nimănui nu-i pică banul din cer.”
Ce altceva mai face Cristina Șișcanu pe lângă cariera în televiziune? De ce a ales vedeta TV să nu vorbească niciodată despre asta. „Nu stă nimeni degeaba și nimănui nu-i pică banul din cer.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre munca depusă în afara televiziunii și de ce a ales să nu facă public niciodată asta.

Cristina Șișcanu este mereu activă pe rețelele de socializare, vorbind despre multe aspecte din viața ei. În timp ce se filma făcând bagajul pentru o vacanță în care va pleca doar cu soțul ei, aceasta vorbit despre un aspect important, despre ce anume face în afară de cariera din televiziune și business-urile de familie pe care le are și despre care ales să nu vorbească niciodată.  „Mulți mă întreabă: „ce faci, cum muncești?” Sunt lucruri pe care nu vi le împărtășesc, într-adevăr, recunosc lucrul acesta.

Avem business-uri ale familiei, câteva, despre care nu am vorbit niciodată și nici nu știu dacă o voi face vreodată. Asta ca să satisfac curiozitatea celor care tot întreabă: „Dar voi ce faceți?” Muncim într-una, și noaptea, aseară m-am culcat la 3 și m-am trezit la 9, ce-i drept, dar dacă trebuia să meargă Petra la școală, la 7. Și așa o țin de doi ani pentru că de doi ani avem niște business-uri ale familiei și despre care nu vorbesc și nu o să vorbesc.
Nu vorbesc pentru că o să înceapă toată lumea să-și dea cu părerea, să se agite pe aici și nu vreau. Sunt lucruri pe care le țin deoparte și asta este.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Munca depusă de Cristina Șișcanu în afara camerelor de filmat

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre vacanța pe care a avut-o vara aceasta. Care a fost cea mai scumpă locație? „Prețurile la cazări au fost normale. La restaurante notele erau destul de mari.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu a vorbit despre cuplurile care stau împreună chiar și după ce nu mai există dragoste și atracție: „Mai bine singură decât să trăiești cu cineva de care nu îți e drag.”

Prezentatoarea TV a mărturisit că ea și soțul ei dețin câteva business-uri de doi ani, pentru care muncește zi și noapte, chiar și de la distanță, însă a ales să

nu vorbească niciodată și nici nu o va face vreodată pentru a nu comenta ceilalți anumite aspecte. A ținut să  răspundă tuturor celor care vorbesc despre faptul că pleacă în vacanță destul de des și să le transmite că muncește foarte mult pentru asta.  „Asta cu vacanța, da. Noi muncim tot timpul, asta ca să răspund celor care se întreabă.Telefon, laptop, chiar dacă suntem la distanță, creierul se consumă pentru că facem diverse lucruri, importuri și așa mai departe.
Stați liniștiți că nu stă nimeni degeaba și nimănui nu-i pică banul din cer. Nu există așa ceva. Cei care credeți cumva lucrul acesta, credeți greșit, nu vă iluzionați, nu există așa ceva. Pentru orice ban se muncește foarte mult. Fie ești foarte șmecher, deștept, ai creier și găsești formula, fie muncești fizic foarte mult. Sau combinat, și fizic, și cu capul. Există multe metode, multe variante. Acum depinde de tine ce talente ai, cum te pricepi, cât de perseverent ești, cât de muncitori ești și cât de mult îți dorești să muncești.”,
a mai spus vedeta TV.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cristina Șișcanu vorbește despre vacanța pe care a avut-o vara aceasta! Care a fost cea mai scumpă locație? „Prețurile la cazări au fost normale. La restaurante notele erau destul de mari.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies