Ce anume a ținut-o de fiecare dată pe Ana Morodan pe linia de plutire ? “Oamenii te dezamăgesc, lucrurile nu te dezamăgesc niciodată.”

Ce anume a ținut-o de fiecare dată pe Ana Morodan pe linia de plutire ? “Oamenii te dezamăgesc, lucrurile nu te dezamăgesc niciodată.”
Ce anume a ținut-o de fiecare dată pe Ana Morodan pe linia de plutire ? “Oamenii te dezamăgesc, lucrurile nu te dezamăgesc niciodată.”

Ana Morodan a vorbit despre lucrurile care o țin mereu pe linia de plutire și de ce oamenii nu mai au un plus în ochii ei.

Ana Morodan, cunoscută drept “Contesa digitală”, are numeroase apariții în mediul online, dar și în emisiuni televizate, iar extravaganța și lucrurile inedite prin care își face apariția au reușit de fiecare dată să atragă toate privirile. Este pasionată de modă, de tot ce ține de lifestyle, iar lucrurile de care se înconjoară de fiecare dată sunt adevărate opere de artă. Îi place să îmbine numeroase articole vestimentare și accesorii, iar atunci când are ocazia să arate chiar și o mica parte din locuința ei, pare a fi desprinsă din poveste.

De ce alege Ana Morodan lucrurile materiale în detrimentul oamenilor

Citește și: Cum a reușit Ana Morodan să își găsească un anumit scop în viață? Vedeta a trecut prin momente dificile „Au fost niște ani grei pentru mine.”

Ana Morodan
Ana Morodan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ana Morodan se luptă cu kilogramele în plus, după perioada stresantă prin care a trecut în ultimul an. Cum reușește vedeta să își țină în frâu poftele de dulce: „Funcționează. E fantastic.”

Invitată în cadrul emisiunii Cioburi din oglindă, Ana Morodan a spus ce o ține pe linia de plutire de fiecare dată și faptul că lucrurile din jurul ei o motivează de fiecare dată să meargă mai departe, inclusiv spațiile în care își petrece timpul.

Spune că a adunat o mulțime de lucruri care i-ar ajunge să decoreze un întreg conac, iar ea este autentică de fiecare dată prin tot ceea ce face, însă cei din jurul ei o cred uneori arogantă, tocmai prin felul dezinvolt de a fi.  “Modelul de atunci, care a rămas cu mine de-a lungul timpului și chiar le-am spus, acum o lună, că trebuie să mi se găsească o clădire unde să fac ședințele.
Motivația care pe mine m-a ajutat să trec peste tot este că am găsit un spațiu foarte frumos și mi-a plăcut să-l decorez, să-l fac cum îmi place mie, și atunci, din momentul acela pentru mine, a rămas o literă de lege că oamenii te dezamăgesc, lucrurile nu te dezamăgesc niciodată. O fi greșit, nu, spun înainte chestia asta. Financiar nu, că am strâns la porcării, nu am conacul, dar cu ce să-l decorez sigur am, atât am strâns.
Pe mine asta m-a alimentat tot timpul și o mare bucurie a vieții mele este tot acest lifestyle. De aceea spun, la mine e foarte autentic, doar că pentru ceilalți par foarte arogantă.”,
a povestit Ana Morodan în cadrul emisiunii. 

Ana Morodan
Ana Morodan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Mă simt grasă și urâtă și vreau să știi asta!” Ana Morodan, confesiuni despre nemulțumirile legate de ea. Vedeta s-a afișat extrem de vulnerabilă pe rețelele de socializare

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"

VIDEO Astăzi 09.09.2024, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D Oğulcan, în fața unei situații teribile

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies