Ce ar trebui să folosească un bărbat care se îngrijește ?

Ce ar trebui să folosească un bărbat care se îngrijește ?
Ce ar trebui să folosească un bărbat care se îngrijește ?

Nu ar fi corect să spunem că preocuparea față de propria persoană este dedicată exclusiv femeilor.

Din păcate, există unele păreri care spun că bărbatul nu ar trebui să apeleze la nicio metodă în acest sens. Totuși, aceasta este o opinie total greșită. Suntem de acord ca îngrijirea să nu fie una exagerată, până în punctul în care un bărbat să fie machiat, coafat cu unghii făcute ca o femeie, însă metodele adecvate masculinității nu au făcut rău nimănui. Mai mult, ne va face să ne uităm cu admirație la un domn care arată bine sau miroase a parfum.

Așa că, putem spune că în ultimele decenii, conceptul de îngrijire personală pentru bărbați a cunoscut o transformare semnificativă. Pentru unii înseamnă doar o simplă spălare cu săpun și apă, ceea ce nu este greșit, dar este insuficient. Acum domnii au acces la o gamă largă de produse specializate, la tehnici elaborate, la centre care oferă îngrijire special pentru bărbații. Este îmbucurător să vedem cu urmașii lui Adam sunt mai preocupați ca niciodată de aspectul lor.
Îngrijirea masculină ar trebui să fie ceva ce orice tânăr sau adult ar trebui să deprindă, indiferent de mediul în care lucrează sau locuiește.

Care sunt necesitățile unui bărbat

Nu de puține ori am auzit de unii domni care folosesc crema soției sau șamponul prietenei, chiar și parfumul. Putem spune că este total greșit, însă din păcate nu toți cunosc importanța acestui aspect.

Universul produselor de îngrijire masculină este, cel puțin acum, unul cât se poate de vast. Acest lucru este esențial pentru a înțelege nevoile individuale. Fiecare bărbat are propriul tip de piele, păr, chiar și preferințe personale. Este foarte important să identifici care îți sunt nevoile, alegând acele produse care se potrivesc cel mai bine.

Alegerea produselor de față potrivite

Pentru a începe ziua cu dreptul, un gel de curățare ușoară este esențial pentru a îndepărta impuritățile, excesul de sebum acumulate pe parcursul nopții.

Nu, nu vorbim despre doamne, ci despre domni. A alege un gel de curățare potrivit depinde de tipul de ten al bărbatului. Pentru cei cu ten gras, un gel cu acțiune mai profundă poate ajută la reducerea excesului de ulei. Un ten uscat sau sensibil are însă nevoie de un gel cu proprietăți hidratante, calmante. După curățare, aplicarea unei creme hidratante non-grase este pasul următor crucial. Aplică o cremă hidratantă în mod regulat, dimineața și seară, pentru a menține pielea hidratată, sănătoasă pe tot parcursul zilei.

Fără mirosuri urâte

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De multe ori bărbații neglijează acest aspect. Spun că nu au nevoie din diverse motive. Parfumul nu este un semn de slăbiciune, ci arată că îți pasă de tine. Parfumul este un mod de a-ți arată personalitatea, stilul personal, completându-ți perfect imaginea.

Atunci când alegi un parfum, ia în considerare aceste lucruri. De exemplu, mulți domni preferă parfumul Armani Stronger, disponibil la magazinul online Simplestore.ro. Acest magazin oferă o gamă deosebită de parfumuri pentru domni, de la cele mai cunoscute branduri. Intrând pe Simplestore.ro nu trebuie decât să alegi un parfum cu arome care te definesc, care se potrivesc cu stilul tău, perfect pentru ocaziile în care îl vei purta.

Este important să aplici parfumul în mod corespunzător pentru a-i maximiza eficiența. Aplică-l în zonele pulsante ale corpului, cum ar fi încheieturile, gâtul, deoarece căldura din aceste locuri vă ajută la eliberarea lentă a aromei. Evită să aplici prea mult

parfum, mai ales dacă iei unul original, de la Simplestore.ro. Ele sunt intense, fiind necesare doar câteva mici picături.

Importanța podoabei capilare

Din păcate, vedem tot mai mulți bărbați care au probleme în acest aspect, calviția fiind des întâlnită. Însă, pentru cei care încă se mai bucură de păr, trebuie să subliniem faptul că este o parte importantă a aspectului unui bărbat, îngrijirea acestuia făcând parte din rutina sa zilnică.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alegerea șampoanelor, balsamurilor potrivite este crucială pentru menținerea sănătății părului. În funcție de tipul de păr, poți alege produse care să răspundă nevoilor sale specifice. Nu trebuie să folosești produse pentru femei. Dacă ai păr gras, un șampon dedicat te poate ajuta. Este important să nu exagerezi însă cu utilizarea acestuia, deoarece poate duce la uscarea excesivă a părului sau iritații ale scalpului. Optează pentru produse cu ingrediente naturale, cum ar fi uleiurile de argan sau jojoba, care hidratează, precum și hrănesc firul de păr în profunzime.

Aftershave-ul unui domn

Nu putem spune ca bărbieritul nu poate fi o experiență iritantă pentru piele. Deși acum sunt la modă bărbile, mai sunt încă bărbați care preferă să le dea jos. Utilizarea unui aftershave de calitate este esențială pentru a calma pielea după această procedură. Ai nevoie de unul cu ingrediente antiinflamatoare, hidratante, cum ar fi aloe vera, glicerină sau extract de mușețel. Aplică-l în mod delicat pe pielea proaspăt bărbierită. Dacă însă preferi barba, există o mulțime de produse pentru îngrijirea ei, pe care ar trebui să le folosești.

Trucuri pentru o îngrijire impecabilă

Nu subestima importanța hidratării pielii, a protecției solare. Vezi ce face soția sau iubita ta. Alegând întotdeauna ceva special pentru bărbați, aplică o cremă hidratantă cu factor de protecție solară zilnic pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii, pentru a menține un aspect sănătos. Exfolierea este și ea importantă pentru că îndepărtează celulele moarte ale pielii, stimulând regenerarea celulară, lăsând pielea mai luminoasă. O vizită regulată la frizer sau barbershop pentru a-ți tunde părul sau pentru a-ți întreține barbă este esențială pentru un aspect îngrijit. O dietă echilibrată, consumul adecvat de apă, evitarea alcoolului, tutunului sunt reguli de aur pentru sănătatea pielii, a părului, a întregului organism. Asigură-te, așadar că ai bifat și aceste aspecte, dacă dorești să arăți bine.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies