Ce ascunde, de fapt, zâmbetul Elizei Natanticu? Soția lui Cosmin Natanticu are o poveste de viață tristă „Când aveam un an de zile, tatăl meu a părăsit-o pe mama mea.”

Ce ascunde, de fapt, zâmbetul Elizei Natanticu? Soția lui Cosmin Natanticu are o poveste de viață tristă „Când aveam un an de zile, tatăl meu a părăsit-o pe mama mea.”
Ce ascunde, de fapt, zâmbetul Elizei Natanticu? Soția lui Cosmin Natanticu are o poveste de viață tristă „Când aveam un an de zile, tatăl meu a părăsit-o pe mama mea.”

Eliza Natanticu a vorbit despre ce ascunde zâmbetul ei pe care îl afișează de fiecare dată.

Eliza și Cosmin Natanticu formează o familie frumoasă și fericită, iar mulți ar spune că cei doi se potrivesc de minune, deoarece amândoi sunt de fiecare dată cu zâmbetul pe buze, plini de umor, gestionând toate problemele aproape în glumă și fiind mereu alături unul de celălalt. Invitată în cadrul podcastului ZUnivers, Eliza a dezvăluit ceva ce nu foarte multe persoane știu, și anume ce se ascunde în spatele zâmbetului pe care ea îl afișează de fiecare dată.

Cu siguranță toată lumea o știe pe Eliza Natanticu ca fiind  cea care pare să nu aibă niciodată probleme, însă totul maschează cu grijă o copilărie nu foarte fericită pentru ea. Aceasta a povestit că în momentul în care avea vârsta de un an, tatăl ei a părăsit-o pe mama sa, iar cea care i-a dat viață s-a îmbolnăvit de cancer, iar câțiva ani mai târziu a murit, crede ea pe fondul supărărilor din urma despărțirii.
Tatăl ei s-a recăsătorit, iar ea a acceptat situația și a înțeles, fără să o urască pe femeia care i-a luat tatăl de lângă ea.

“Povestea din spatele zâmbetului e una mai tristă, de aceea am ales să fiu mereu fericită pentru că am fost și tristă și am trecut prin foarte multe lucruri mai puțin plăcute și anume, de când aveam un an de zile, tatăl meu a părăsit-o pe mama mea.

Mama mea, săraca, s-a îmbolnăvit de cancer și a murit probabil din cauza suferinței, pentru că toate bolile pleacă de la energia acumulată în organism pe care nu știm să o gestionăm, iar ea se manifestă mai târziu în boală. De aceea sunt axată pe treaba asta și vreau să știu cât mai multe. Am reluat legătura cu tatăl meu când aveam 11 ani, după ce a murit mama. El după aceea a mai încercat să intervină cumva împins de mama mea vitregă, soția tatălui meu, dar multe persoane ar prinde boală pe soția care i-a furat tatăl, în schimb eu
am înțeles situația și am avut sentimente foarte bune față de această persoană pentru că m-a ajutat foarte mult această femeie.”,
a povestit Eliza Natanticu.

Care a fost relația Elizei Natanticu cu mama vitregă

Citește și: Cine este Eliza Natanticu. „Muzica m-a salvat din cele mai grele situații.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Eliza Natanticu
Eliza Natanticu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Eliza Natanticu  a mărturisit că mama vitregă s-a interesat mai mult de ea decât o făcea tatăl ei, astfel că venea la casa unde ea locuia cu bunica și aducea saci de cartofi și mâncare, deoarece avea foarte multe lipsuri, iar de multe ori până și hrana le lipsea. Chiar dacă acum câțiva ani în urmă soția tatălui său a murit, aceasta spune că a rămas cu sentimente foarte bune față de ea, iar cu tatăl ei încă păstrează legătura, deoarece trăiește, însă toate aceste probleme și lipsuri din viața ei de copil și adolescent, dar și toate

momentele triste prin care a trecut, au făcut-o pe Eliza să fie persoana care este astăzi și care și-a dorit de fiecare dată să zâmbească pentru a șterge toată suferința avută.  “Soția tatălui meu, după moartea mamei mele, a venit la mine acasă unde eram cu bunica mea și nu prea avem ce mânca. Am trăit niște situații foarte dificile, ne aducea sac de cartofi, ne aducea mâncare, adică ea s-a implicat mai mult decât s-a implicat  tatăl meu. Ea, săraca, s-a stins, din păcate, dar am rămas cu sentimente foarte bune față de ea. Tatăl meu trăiește în continuare, e foarte bine, păstrăm legătura.”, a mai povestit soția lui Cosmin Natanticu.

Eliza Natanticu
Eliza Natanticu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies