Ce ascunde Sorin Pușcașu, războinicul de la Survivor? Secretul lui e uluitor!

sorin pușcașu survivor
Ce ascunde Sorin Pușcașu, războinicul de la Survivor? Secretul lui e uluitor!

Sorin Pușcașu este unul dintre concurenții celui de-al doilea sezon Survivor România și luptă pentru marele premiu în echipa Războinicilor.

Sorin este unul dintre Războinicii celui de-al doilea sezon Survivor România și s-a făcut deja remarcat în fața publicului, în special pentru performanțele din timpul jocurilor de imunitate, însă, în urma voturilor colegilor săi, acesta a fost propus spre eliminare în cadrul Consiliului de sâmbătă, 16 ianuarie.

Ceea ce publicul nu știe despre Sorin, este faptul că acesta nu activează în domeniul sportiv în momentul de față.

Războinicul este director de marketing în industria fashion-ului.

sorin pușcașu a renunțat la fotbal la 18 ani

Tânărul a povestit recent că la vârsta de 18 ani a trecut printr-un moment extrem de dificil, care i-a schimbat complet viața, dar acesta susține că greutățile l-au întărit și l-au făcut să devină omul de astăzi.

Războinicul Sorin a început să practice fotbalul de performanță la vârsta de 8 ani, însă odată cu serbarea majoratului a primit o veste cruntă.

Tânărul a fost diagnosticat cu suflu sistolic și a fost nevoit să renunțe la pasiunea vieții lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Amna, prima concurenta eliminata de la „Survivor Romania”;  Razboinicul Lucian paraseste si el Republica Dominicana, un urma accidentarii suferite la genunchi, in cel de-al doilea joc pentru imunitate

Mesajul emoționant transmis de Sorin înainte de a pleca la Survivor

Sorin Pușcașu a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook înainte să plece în Republica Dominicană.

sorin pușcașu survivor

„Înfrângerea nu este o opțiune! În curând voi pleca în aventura vieții mele! Cu siguranță va fi cea mai provocatoare experiență pe care am trăit-o până acum și voi profita de tot ce mi se oferă.

Voi avea nevoie de sprijinul vostru în fiecare moment!”, a scris Sorin Pușcașu, pe Facebook.

Sorin a făcut față cu brio tuturor probelor la care a fost supus în competiția de supraviețuire, însă a primit 3 voturi din partea colegilor săi și a fost la un pas de eliminare. Războinicul a fost însă salvat de public și va continua să lupte pentru echipa sa.

Citeste si: Kanal D isi pastreaza suprematia pe toate segmentele de public, cu „Survivor Romania”!

„M-am înscris la Survivor pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranță este o experiență unică și mă simt norocos că pot participa. Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile-limită din competiție”, a spus acesta despre participarea la Survivor.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies