Ce așteptări are Sorinel Puștiu de la copiii săi? „Eu nici la copiii mei nu am pretenții! Când ai pretenții, e ca și cum i-ai dat ceva cu dobândă.”

Ce așteptări are Sorinel Puștiu de la copiii săi? „Eu nici la copiii mei nu am pretenții! Când ai pretenții, e ca și cum i-ai dat ceva cu dobândă.”
Ce așteptări are Sorinel Puștiu de la copiii săi? „Eu nici la copiii mei nu am pretenții! Când ai pretenții, e ca și cum i-ai dat ceva cu dobândă.”

Sorinel Puștiu a făcut dezvăluiri emoționante despre copiii săi.

Sorinel Puștiu este unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele de la noi din țară. În vârstă de 45 de ani, manelistul se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu o familie frumoasă. Sorinel Puștiu este atât tată, cât și bunic, având 3 copii și 3 nepoți, de care este extrem de mândru. Astfel, de-a lungul vieții, interpretul de manele a făcut tot posibilul ca familia sa să aibă tot ceea ce își dorește și să nu le lipsească nimic.

Cu toate acestea, Sorinel Puștiu susține că nu are nicio pretenție de la copiii săi, chiar dacă le-a oferit totul. În cadrul unui video postat în mediul online, interpretul de manele a vorbit deschis despre copiii săi și a oferit o lecție importantă de viață, aceea că nu este bine să ai pretenții de la nimeni, nici măcar de la copii.

Sorinel Puștiu, despre așteptările pe care le are de la copiii săi

Citește și: Sorinel Puștiu și soția lui au făcut nunta de argint! Florin Salam și Tzancă Uraganu s-au numărat printre invitați

Ce așteptări are Sorinel Puștiu de la copiii săi?
Sorinel Puștiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Sorin Copilul de Aur, același om, indiferent de cât de mulți bani a avut! De ce nu vrea manelistul să aibă mulți bani? „Pe unii oameni banii i-au schimbat. Pe mine nu m-au schimbat niciodată.”

Manelistul a vorbit despre cât de important este să faci bine fără să nu ai niciun fel de așteptare de la nimeni, nici măcar de la copii. Sorinel Puștiu are, în schimb, mai multe așteptări de la copiii săi, printre acestea numărându-se ascultarea, prețuirea, iubirea și desigur, să țină cont de sfaturile lui și ale soției sale.

„Dacă vrei să faci în viața asta bine, rețineți, nu reproșați nimănui.

Mulțumiți lui Dumnezeu că v-a dat posibilitatea să oferiți, să vă mai dea posibilitatea să faceți. Eu nici la copiii mei nu am pretenții. Când ai pretenții, e ca și cum i-ai dat ceva cu dobândă. Așa am așteptări. Să prețuiască sufletul meu, să mă asculte, să îmi ceară unele păreri, sfaturi, pentru că atunci îmi dă de înțeles că nu m-am demodat. Am așteptări să țină cont de mine, de mama lor, de sfaturile noastre, de iubirea pe care o purtăm necondiționat
.”, a spus Sorinel Puștiu pe rețelele de socializare.

Ce așteptări are Sorinel Puștiu de la copiii săi?
Sorinel Puștiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Andrei Bănuță, dezvăluiri despre viața amoroasă! Cum este artistul ca bărbat: „Eu cred că eu trebuie să plătesc toate mesele!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Ce discuții poartă Teodora și Moldo în camera roșie? „Pur și simplu și eu am realizat că ne simțim fără presiune.”

Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...” Aflați ce reacții se vor stârni și ce se va întâmpla duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies