Ce beneficii poti avea daca alegi proceduri si tratamente corporale de top?

Ce beneficii poti avea daca alegi proceduri si tratamente corporale de top?
Ce beneficii poti avea daca alegi proceduri si tratamente corporale de top?

Orice femeie isi doreste o zi de relaxare prin care sa poata beneficia de proceduri si tratamente corporale de top. Fie ca vorbim de masaj, impachetari, scrub si asa mai departe, toate aceste proceduri efectuate in saloane precum Icon Beauty Studio au ca scop mentinerea frumusetii, dar si a sanatatii corpului nostru. Insa, ceea ce vei mai obtine odata cu aceste tratamente, va fi si o sanatate mentala, care este in stransa legatura cu cele doua de mai sus.

Icon Beauty Studio ofera clientelor tratamente specifice  precum electrostimulare, presodrenaj si radiofrecventa, dar si tratamente precum masajul ce se regasesc adesea in cele mai bune SPA-uri din lume. De fapt, Icon Beauty Studio este un loc in care poti primi un pachet complet de proceduri si tratamente pentru fiecare parte a corpului.

Vorbeam despre SPA si despre masaj. Se crede ca cuvantul “SPA” inseamna „sanatate prin apa”.

SPA poate fi, de asemenea, definit ca un tratament care implica tehnici vindecare si include mai multe terapii de masaj diferite. Prin aceste masaje, centrele precum Icon Beauty Studio ofera o atmosfera relaxanta pentru linistea fizica si mentala a clientelor. Promovand sanatatea si frumusetea prin puterea de vindecare a masajului si nu numai, tratamentele acestea nu sunt insa ceva nou. De fapt, astfel de tratamente dateaza din epoca romana. Se stie ca romanii au construit bai publice pentru soldatii care se intorceau acasa din razboi.
Scopul acestor centre era acela de a-i ajuta in ameliorarea simptomelor de oboseala si epuizare. Pornind de la epoca romana, tratamentele de frumusete, relaxare si sanatate sunt acum in centrul atentiei in intreaga lume pentru diferitele tipuri de masaj, precum si tratamente de infrumusetare si ingrijire. Toate aceste facilitati ofera ameliorari serioase si beneficii pentru sanatatea fizica si mentala. Acum sa aruncam o privire asupra acestor beneficii pentru sanatate. Iata cateva dintre beneficiile miraculoase ale tratamentelor si procedurilor de top:

1. Ajuta la probleme de somn

Masajul, dar si alte proceduri declanseaza acel sentiment de relaxare si usurare de care ai nevoie pentru un somn bun. Prin masaj se va pune sangele in miscare si asta te va ajuta sa cresti temperatura corpului, ceea ce, la randul sau, va relaxa muschii si va calma tensiunea. Toate acestea impreuna pot reduce senzatia de oboseala si te pot ajuta sa dormi mai bine.

2. Reduce durerile musculare si articulare

Dupa cum tocmai am spus, masajul te ajuta sa iti relaxezi corpul. Acest lucru poate reduce, de asemenea, durerile musculare si articulare legate de stres. Daca suferi de dureri musculare care nu sunt legate de nicio tulburare fizica, atunci tratarea corpului prin masaj si alte proceduri te va face probabil sa te simti mai bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

3. Reduce stresul

Efectele linistitoare ale tratamentelor de la Icon Beauty Studio nu se limiteaza doar la sanatatea fizica, ci ajuta si la sanatatea mintala. Relaxarea fizica iti ofera o minte bine odihnita care, in cele din urma, elimina stresul mental. De fapt, in toate filozofiile lumii, sanatatea mentala este punctul de plecare pentru multe afectiuni. Se spune ca ne putem vindeca cu mintea.

Asa ca, pe langa beneficiile frumusetii, a avea mintea calma ne aduce si beneficii mentale si fizice.

4. Imbunatateste sanatatea inimii

Expertii spun ca anumite proceduri sunt un fel de exercitii cardiace. Masajul este ideal pentru a scadea hipertensiunea arteriala, pentru a ameliora si preveni bolile de inima. Deoarece prin astfel de tratamente relaxante creste volumul cardiac prin presiunea sa asupra corpului. Cu alte cuvinte, inima ta incepe sa lucreze mai mult si acest lucru te va ajuta in cele din urma sa ramai sanatos.

5. Te ajuta in mentinerea greutatii

Exista studii care indica faptul ca un tratament regulat precum masajul poate ajuta si la scaderea in greutate! Desigur, pe langa masaj, este nevoie si de dieta si miscare, insa cele trei elemente corelate iti vor aduce numai beneficii.

6. Ajuta la eliminarea toxinelor

Faptul ca prin masajul cu diverse uleiuri, dar si prin alte proceduri precum impachetarile ti se deschid porii pielii sau aceasta este curatata, vei avea doar beneficii pentru frumusete. Cu porii pielii deschizandu-se sau cu pielea moarta indepartata, pielea va indeparta toate murdaria si toxinele. La final vei avea o piele mai curata si te vei simti mult mai bine datorita acestui efect de detoxifiere!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

7. Creste increderea in sine

Cand te simti bine, incepi sa gandesti si tu bine. Acest lucru explica de fapt beneficiile mentale ale tratamentelor si procedurilor. Daca ai avut o zi proasta, mergi la Icon Beauty Studio si alege un tratament care ti se potriveste, care te va relaxa, dar care iti va oferi si multiple beneficii asupra frumusetii si sanatatii. Iti promitem ca te vei simti si vei gandi mai bine dupa aceea. Si, ca rezultat, acest lucru iti poate spori increderea in propria persoana.

8. Reduce severitatea durerilor de cap

Pe masura ce efectele masajului iti relaxeaza corpul si maresc capacitatea de functionare a vaselor de sange, vei observa o scadere a severitatii durerilor de cap pe care le ai. Vasele de sange marite pot reduce presiunea pe care o poti simti in cap si acest lucru poate duce la o ameliorare generala care te salveaza de acea durere nedorita. 

Daca doresti sa experimentezi aceste efecte miraculoase, viziteaza Icon Beauty Studio. Aici te poti mentine in forma printr-un masaj sau orice alt tratament sau procedura, dar iti poti imbunatati si aspectul pentru ca la acest studio poti beneficia si de alte servicii precum coafura, machiaj, extensii, manichiura, pedichiura, epilare definitiva, microblading si asa mai departe.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies