Ce bijuterii trebuie să porți pentru a avea noroc în funcție de zodie

Ce bijuterii trebuie să porți pentru a avea noroc în funcție de zodie
Ce bijuterii trebuie să porți pentru a avea noroc în funcție de zodie

Ne alegem bijuteriile în funcție de gusturi și preferințele pentru un material sau altul, pentru a ne completa o colecție sau pentru a ne accesoriza un anumit outfit.

Dar toate avem câte o bijuterie personală, pe care o purtăm în permanență, ca pe un talisman, iar această bijuterie este selectată cu atenție și include un simbol norocos, o piatră care ne protejează sau pur și simplu ne caracterizează personalitatea. Pentru ca aceste bijuterii să aibă efectul pe care ni-l dorim, ar trebui să fie alese în funcție de zodie. 

Iată ce bijuterii trebuie să porți pentru a avea noroc în funcție de zodie:    

Bijuterii pentru Berbec 

Culoarea norocoasă a celor născute în această zodie este roșul intens, astfel că bijuteriile care le caracterizează cel mai bine sunt cele cu rubine sau granat, în timp ce diamantele le aduc noroc în plan personal și financiar. În privința formelor, bijuteriile cu detalii ascuțite și forme neregulate sunt cele potrivite femeilor Berbec. 

Bijuterii pentru Taur 

Topazul, chihlimbarul și jadul sunt pietrele Taurilor. Nativele acestei zodii iubesc extravaganța și opulența, astfel că bijuteria personală - talismanul - va fi una care iese în evidență. 

Bijuterii pentru Gemeni 

Violetul este una dintre culorile norocoase ale femeilor din Gemeni, așa că bijuteriile cu ametist și chiar cu opal roz sunt cele care le vor atrage norocul și prosperitatea. În privința formelor și modelelor, caracteristice pentru aceste native sunt bijuteriile delicate, cu simboluri din natură. 

Bijuterii pentru Rac

Pentru Rac, smaraldul este considerat a fi talismanul norocos. Orice bijuterie cu smaralde le va atrage binele și prosperitatea. De asemenea, rubinul le atrage energii pozitive, iar perlele le aduc armonia în cuplu. Bijuteriile cu forme delicate sunt cele care se potrivesc cel mai bine personalității lor. 

Bijuterii pentru Leu 

Aurul galben este metalul caracteristic zodiei, cel care va pune în valoare cel mai mult personalitatea puternică a acestor femei. Rubinul și chihlimbarul sunt pietrele care le aduc noroc. 

Bijuterii pentru Fecioară 

Fecioarele sunt sensibile și delicate, astfel că perlele li se potrivesc cel mai bine și, în același timp, le vor purta noroc. Pentru aceste native, bijuteriile minimaliste, dar realizate cu gust, sunt cele caracteristice.  

Bijuterii pentru Balanță 

Cuarțul roz, jadul și lapis lazuli sunt pietrele care aduc noroc, prosperitate și iubire nativelor acestei zodii. Sunt femei elegante, care ies mereu în evidență, astfel că bijuteriile lor vor fi întotdeauna deosebite și în ton cu ultimele tendințe. 

Bijuterii pentru Scorpion 

Femeile Scorpion sunt misterioasele zodiacului, potrivit Yahoo Life, astfel că au o atracție deosebită pentru bijuteriile care lasă o impresie mistică. Le caracterizează formele și simbolurile clare, care transmit un mesaj direct, iar ochiul de tigru este cristalul norocos.  

Bijuterii pentru Săgetător 

Granatul este piatra norocoasă a femeilor din această zodie și le atrage norocul în carieră și înțelepciunea. De asemenea, granatul este cel care simbolizează armonia în relație.  

Bijuterii pentru Capricorn 

Femeile Capricorn au aceeași piatră norocoasă ca și cele din Săgetător - granatul. Însă în categoria talismane se regăsesc și opalul sau onyxul. Nativele acestei zodii iubesc luxul, astfel că bijuteriile care le descriu cel mai bine sunt cele statement. 

Bijuterii pentru Vărsător 

Piatra norocoasă a nativelor din Vărsător este ametistul, iar metalele caracteristice sunt aurul alb și galben. Vărsătoarele iubesc să fie în centrul atenției, iar acest lucru se întâmplă natural, datorită personalității. În același timp, vor să fie admirate, astfel că bijuteriile pe care le vor purta vor fi întotdeauna unele deosebite. 

Bijuterii pentru Pești 

Ametistul, jadul și safirul sunt pietrele acestei zodii, cele care atrag norocul și armonia. Sunt native care își schimbă în permanență dispoziția și gusturile, iar bijuteriile lor sunt, în funcție de perioadă, discrete și elegante ori extravagante. 

 

Foto: Unsplash

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies