Ce boli poti face in functie de luna nasterii! Toata lumea trebuie sa stie asta!

Ce boli poti face in functie de luna nasterii! Toata lumea trebuie sa stie asta!
Ce boli poti face in functie de luna nasterii! Toata lumea trebuie sa stie asta!

S-ar parea ca data nasterii nu influenteaza numai semnul zodiacal, ci are o stransa legatura cu bolile la care o anumita persoana ar putea fi expusa pe parcursul vietii.

Aceasta este concluzia la care a ajuns o echipa de cercetatori care a rascolit prin trecutul medical al doua milioane de pacienti din intreaga lume pentru a afla daca maladiile sunt legate sau nu de luna nasterii.

Au descoperit ca 55 de boli sunt direct legate de luna in care o persoana se naste. Cine sta cel mai prost?

Cel mai vechi leac din lume! Vindeca zeci de boli si tine batranetea la distanta!

S-ar parea ca oamenii nascuti in lunile septembrie, octombrie sau noiembrie sunt cei mai expusi la o lista lunga de boli care include ADHD, infectii virale sau boli respiratorii precum astmul.

Pe cealalta parte, copiii nascuti in lunile ianuarie, februarie sau martie au mai multe sanse sa dezvolte boli de inima. Interesant este faptul ca oamenii nascuti toamna sunt protejati de aceste boli.

A murit la 6 ani si a lasat un bilet de adio ascuns in dulap! Mama ei l-a gasit dupa ani! Uite ce scria!

Daca data ta de nastere este cuprinsa intre lunile mai si august, sunt sanse foarte mari sa eviti multe boli pe parcursul vietii, deoarece persoanele nascute in aceasta perioada nu au riscuri ridicate fata de nicio boala in special.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Boala care te pot ucide intr-o zi Iata simptomele!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies