Ce carti trebuie neaparat sa citesti! Iata propunerile noastre

Ce carti trebuie neaparat sa citesti! Iata propunerile noastre
Ce carti trebuie neaparat sa citesti! Iata propunerile noastre

Acestea sunt noutatile aparute pe rafturile librariilor. Vezi care iti trage cu ochiul!

“Egiptul secret”, Paul Brunton- este o carte ideala pentru cei pasionati de istoria Egiptului. Cine a construit Sfinxul, cind si de ce? Este Marea Piramida a lui Kheops doar un urias mormint de lux? Ce taine inca nedescoperite ascund mormintele din Valea Regilor?  Sunt intrebari ale caror raspunsuri le vei afla in paginile cartii. Brunton pune intr-o noua lumina citeva dintre fascinantele monumente ale Egiptului antic si ne dezvaluie ipoteze indraznete despre primii locuitori ai acestui spatiu si despre spiritualitatea lor.

(Polirom, 27,95 lei)

“Fata verde”, Gustav Meyrink- romanul denunţa falsele reprezentari ale Divinitatii care stau la baza succesului (ce renaste in prezent) al sectelor si magilor sarlatani. Povestea se petrece in Amsterdam dupa sfarsitul Primului razboi Mondial.  Cartea este un adevarat indrumar pentru cei care, asemeni personajului sau principal, sunt gata sa se avante pe calea spre trezirea adevaratei constiinte. (Nemira, 29,90 lei)

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

“Calatorii pentru o viata.

500 de locuri unice”, National Geographic- in aceasta carte sunt prezentate calatorii pe care trebuie sa le faci paginile sunt ilustrate cu unele dintre cele mai spectaculoase destinaţii ale lumii. Este un ghid care va ofera informatii despre popasurile pe care le poti face dar si recomandari referitoare la mijloacele de transport pe care sa le utilizezi. (Litera, 99,90 lei)

“Algerea”, Keira Cass- daca ti-a placut “Jocurile foamei” vei citi cu placere si aceasta poveste captivanta care o are in prim plan pe America Singer, care este Aleasa si i se ofera posibilitatea de

a trai intr-o lume a luxului şi strălucirii, a rochiilor elegante şi bijuteriilor sclipitoare. Aceasta trebuie sa locuiasca într-un palat si sa lupte sa cucereasca  inima unui prinţ. Pentru eroina cartii totul incepe ca un cosmar caci asta inseamna sa isi paraseasca familia si pe omul iubit, care face parte dintr-o casta inferioara. (Leda, 39,99 lei).



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies