Ce caută Andreea Raicu la un posibil partener? „Știu exact cine sunt! Știu exact care-mi este valoarea. Eu nu am nevoie de un bărbat, eu îmi doresc un bărbat.”

Ce caută Andreea Raicu la un posibil partener? „Știu exact cine sunt! Știu exact care-mi este valoarea. Eu nu am nevoie de un bărbat, eu îmi doresc un bărbat.”
Ce caută Andreea Raicu la un posibil partener? „Știu exact cine sunt! Știu exact care-mi este valoarea. Eu nu am nevoie de un bărbat, eu îmi doresc un bărbat.”

Prezentatoarea TV a explicat de ce este atât de pretențioasă când vine vorba de bărbați.

Andreea Raicu, în vârstă de 47 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi din țară, care de-a lungul timpului s-a bucurat de un succes considerabil pe plan profesional. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de viața sentimentală, Andreea Raicu a trecut prin numeroase dezamăgiri, confruntându-se cu relații eșuate în urma cărora a suferit destul de mult.

Până la vârsta de 47 de ani, vedeta nu a fost căsătorită niciodată și nu are niciun copil.

Citește și: Andreea Raicu, despre copilăria alături de bunica ei și lucrurile pe care le-a învățat de la ea. „Niciodată nu stătea acasă fără perle și nearanjată, nevopsită la păr. Sunt creația bunicii.”

Ce caută Andreea Raicu la un posibil partener?
Andreea Raicu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Care a fost cea mai mare temere a Andreei Raicu? Cum a putut vedeta să o depășească: „Trebuie să văd ce o să zic eu, nu ce o să zică lumea! Este mai important ce zic eu decât ce zic ceilalți.”

Cât de pretențioasă este Andreea Raicu în materie de bărbați?

Ce caută Andreea Raicu la un posibil partener?
Andreea Raicu [Sursa foto: Instagram]

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, Andreea Raicu a explicat care este motivul pentru care a ajuns să fie atât de selectivă în privința bărbaților?

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Știu exact cine sunt. Știu exact care-mi este valoarea. Mi-a luat mult timp să învăț asta și îmi doresc pe cineva care respectă și care mă valorifică. Eu mă bucur foarte tare de viața mea. Am o viață foarte frumoasă, pentru care am muncit foarte mult. Când cineva vine în viața mea, îmi doresc să aducă plus valoare vieții mele. Eu nu am nevoie de un bărbat, eu îmi doresc un bărbat.

E o diferență pentru care eu am muncit foarte mult. Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg care este diferența dintre nevoie și dorință. Atunci când începem o relație dintr-o nevoie, când se umple acea nevoie, când avem nevoia, nu ne mai uităm ce se întâmplă în jur, care sunt celelalte trăsături pe care le are omul respectiv. Suntem atât de însetați de omul respectiv. Pentru că ești atât de concentrată să primești lucrul respectiv, nu te mai uiți la nimic din jur.
Nu te mai uiți să vezi dacă are aceleași valori ca tine, dacă are aceeași educație, dacă vă doriți aceleași lucruri, pentru că nevoia ta și starea ta este foarte mare de a primi stabilitate. După ce primești stabilitate, te simți bine, îți dai seama că celelalte lucruri nu sunt cele pe care ți le dorești și ieși din relația respectivă
.”, a declarat vedeta.   



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce spune Ileana Sterp despre pasiunea pentru modă? „ Dacă aș crea ținute după viziunea mea, cred că toată lumea ar arăta cu degetul. Nu toată lumea înțelege arta.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit celebra actriță și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies