Ce comportament avea, de fapt, Alexandra Măceşanu? N-o să-ţi vină să crezi ce au declarat cunoscuţii ei! Dezvăluiri incredibile!

Ce comportament avea, de fapt, Alexandra Măceşanu? N-o să-ţi vină să crezi ce au declarat cunoscuţii ei! Dezvăluiri incredibile!
Ce comportament avea, de fapt, Alexandra Măceşanu? N-o să-ţi vină să crezi ce au declarat cunoscuţii ei! Dezvăluiri incredibile!

Alexandra, dezvăluiri incredibile despre comportamentul ei! Uite ce spun prietenii!

Alexandra Măceşanu! Un nume pe care toată România îl rosteşte cu tristeţe, cu regrete, cu revoltă, cu neputinţă sau cu...mândrie în glas. De ce cu mândrie? Pentru că Alex, cum îi spun cunoscuţii, era sau, îndrăznim să spunem si să sperăm, ESTE, o rază de lumină...Un copil modest, matur, conştiincios, care în ciuda impulsurilor adolescentine îşi asculta întotdeauna părinţii.

Citeste si: Detalii şocante despre iubitul Alexandrei! Vezi ce se întâmplă cu tânărul în aceste momente! "Este în viaţă"

" Dacă-i spunea maică-sa să fie la ora 12 acasă, ea ajungea la 11:55. Era foarte corectă", a declarat o colegă a Alexandrei. Ei bine, pe adolescenta frumoasă, şatenă, cu părul lung, des şi chip angelic, nu o găseai în timpul orelor în cafenele, cu o sticlă de bere în faţă şi nici la cluburi, pe mese, sâmbăta...Se machia din când în când, dar foarte puţin şi nu părea, aidoma altor puştoiace, dornică să-şi intre în drepturile de adult.

Alexandra, dezvăluiri incredibile despre comportamentul ei! "E o ancoră în grup"

" Ale este fata aceea enervantă care nu vrea să încalce niciodată regulile, nu vrea să chiulească, nu vrea să poarte ceva mai provocator, nu înjură...Dar tocmai de aceea o iubim, că e o ancoră în grup", a spus o altă amică a tinerei.

Alexandra are şi un prieten mai special.

Pe Marian, care are un licăr aparte în ochi când îi enumeră calităţile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Era o fată cuminte, cu bun simț, frumoasă. Puteai vorbi orice cu ea. Am ținut foarte mult unul la altul. Îi plăcea să cânte la vioară și să danseze ”, povestește Marian pe Alexandra.

"Îi plăcea şi muzica modernă, deşi părea aşa, mai de modă veche. Asculta Delia, Antonia, Carla's Dreams, The Motans, urmăreşte şi câţiva vloggeri, dar îţi dai seama imediat că e diferită...Pare din alte timpuri", povesteşte o prietenă a fetei.

Iar dacă cineva mai avea dubii că acest copil a primit o educaţie aleasă, care nu se dă în şcoli înalte, ci într-o familie cu valori, ascultaţi încă o dată convorbirea cu operatorul.

Citeste si: Gestul făcut de Antonia în memoria Alexandrei Măceșanu, tânăra din Caracal răpită și ucisă de Gheorghe Dincă

" Am fost sechestrată de către un DOMN", a zis ea despre monstrul care o răpise, o legase şi o agresase. Chiar şi în situaţia aceea disperată, înspăimântată şi epuizată, fata acesta din Caracal şi-a păstrat eleganţa.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Directorul liceului unde învăța VICTIMA criminalului din Olt face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies