Ce compromisuri poti face intr-o relatie, fara sa te compromiti pe tine

Ce compromisuri poti face intr-o relatie, fara sa te compromiti pe tine
Ce compromisuri poti face intr-o relatie, fara sa te compromiti pe tine

Orice relatie pe termen lung implica si compromis. Cand doua vieti se impreuneaza, apar si probleme.

Ce compromisuri poti face intr-o relatie, fara sa te compromiti pe tine. Orice relatie pe termen lung implica si compromis. Cand doua vieti se impreuneaza, apar si probleme ori diverse chestiuni ce tin de viata de zi cu zi si toate acestea necesita efectuarea de compromisuri. Pentru anumite persoane, aceasta dilema apare inca de la inceput in timp ce, pentru altele, intervine mai tarziu, odata ce au disparut fluturasii din stomac si defectele parrtenerului devin tot mai evidente.

O relatie sanatoasa insa este rezultatul a numeroase negocieri si compromisuri. Iata ce trebuie sa accepti, daca iti doresti ca relatia sa dureze:

Prietenii lui merita respectul tau

Fiecare dintre voi avea o viata inainte de a-si cunoaste partenerul. Este normal ca intr-o relatie sa ajungi sa interactionezi si cu prietenii lui dupa o perioada si firesc este sa ii accepti asa cum sunt, chiar daca nu sunt 100% pe gustul tau.

Ce compromisuri poti face intr-o relatie, fara sa te compromiti pe tine
Ce compromisuri poti face intr-o relatie, fara sa te compromiti pe tine[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Renunta la prieteniile cu fostii parteneri

Este ok dupa o despartire sa mai pastrezi legatura o perioada cu fostul tau. Poate chiar reusesti sa legi o prietenie sincera cu acesta. Dar, pentru ca relatia ta actuala sa fie sanatoasa, prietenia ta cu fostii nu ar trebui sa deranjeze si nici nu ar trebui sa fie prea profunda.

Nici tie nu ti-ar pica bine sa stii ca iubitul tau discuta cu 2-3 foste partenere saptamanal.

Fiti o echipa

Un cuplu solid trebuie sa se comporte precum o echipa, chiar si in momentele in care apar certuri. O cearta nu este motiv sa deveniti brusc unul impotriva celuilat. Daca va iubiti, va va pasa de fericirea si implinirea celuilalt. Si, pentru ca acest concept sa functioneze, comunicarea este cheia.

Discutati despre nevoile voastre si lucrati apoi impreuna la cum sa vi le indepliniti, pentru o viata multumita si fericita. Doar asa veti rezista in timp.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cum poți salva relația de cuplu. 6 reguli esențiale



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies