Ce consumă Margherita de la Clejani! Vedeta a recunoscut: „Mă injectez cu...”

Ce consumă Margherita de la Clejani! Vedeta a recunoscut: „Mă injectez cu...”
Ce consumă Margherita de la Clejani! Vedeta a recunoscut: „Mă injectez cu...”

Fiica lui Ioniță de la Clejani, Margherita de la Clejani, a recunoscut ce consumă și de ce are un comportament nepotrivit de mai multe săptămâni.

La mai bine de două săptămâni de la scandalul în care a fost implicată, după ce a fost implicată într-un accident auto, Margherita de la Clejani a recunoscut ce consumă.

Vedeta a fost condusă la IML pentru a i se recolta probe, după ce la primul control al polițiștilor testul a arătat că ar fi consumat substanțe interzise.

Marți seară, fata Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani și-a dat din nou în petic.

Artista le-a mărturisit fanilor că ea nu are nevoie de droguri pentru că ea este, de fapt, drogul.

Tot ea s-a lăudat pe Facebook, spunând că are o minte genială și că nu se stresează absolut deloc în această perioadă, în care mama ei a avut nevoie să ajungă și la psiholog din cauza problemelor.

Citeste si: Iubitul Margheritei de la Clejani, primele reacții despre scandalul momentului: „Substanța se procură de la farmacie”

Ce consumă Margherita de la Clejani! Vedeta a recunoscut: „Mă injectez cu...”
Ce consumă Margherita de la Clejani! Vedeta a recunoscut: „Mă injectez cu...”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În același timp, Margherita de la Clejani a adresat câteva cuvinte către o anumită persoană, căreia i-a spus că nu o interesează de ce părere are despre ea, deoarece nimeni nu se poate compara cu ea.

„Am o minte genială NO STRESS! Și nu am nevoie de droguri, pentru că EU SUNT DROGUL și mă injectez cu VERZIȘORI 💸 Ăsta e ANTIDOTUL! Și… cu ce crezi tu, nu dau nici 2 BANI, nu-mi

pasă! Nu ai cum, nu te poți compara cu mine, sunt TANK și TOP… marș, că ZBOR în prima CLASĂ!💣”, este mesajul halucinant postat de Margherita de la Clejani pe Facebook.

Imediat după ce a fost oprită de Poliție, familia și prietenii au făcut un front comun pentru a o apăra pe Margherita, care a dezvăluit că nu consumă nimic.

Citeste si: VIDEO. Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Eu nu consum droguri, sunt împotriva drogurilor. Eu sunt contra droguri. Nu pot să-mi dau cu părerea despre asta pentru că nu sunt în măsură, voi lăsa organele abilitate să vorbească. (…) Îmi pare rău că tot acest scandal a ajuns să ia așa mare amploare.

Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

Margherita de la Clejani a comis-o din nou



Deși toată lumea se aștepta ca Margherita să dispară pentru o perioadă din peisaj, după scandalul în care a fost implicată și în care și-a târât și familia, lucrurile au stat total invers. Cântăreața a continuat să aibă o atitudine extrem arogantă și ieșită din comun.

Aceasta a postat pe rețelele de socializare din ce în ce mai multe imagini și videoclipuri în care avea un limbaj vulgar sau imagini în care făcea gesturi obscene.

Mai mult decât atât, vedeta a avut și o reacție violentă la adresa unor jurnaliști. Citește continuarea AICI.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Viorica de la Clejani a ajuns la psiholog din cauza fiicei sale, Margherita. Mesaj tranșant pentru iubitul fetei!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies