Ce contine, de fapt, laptele de soia! Nu vei mai cumpara niciodata

Ce contine, de fapt, laptele de soia! Nu vei mai cumpara niciodata
Ce contine, de fapt, laptele de soia! Nu vei mai cumpara niciodata

Numeroase persoane consuma lapte de soia, dar, cu toate acestea, sunt tot mai multe dovezi care arata ca acest tip de lapte este departe de a fi o alegere sanatoasa.

Conform expertilor, boabele de soia contin hemaglutinina, goitrogeni si fitati. Hemaglutinina este o substanta care face ca celulele rosii din sange sa se transforme in tromboze care retin oxigenul. Goitrogenii blocheaza sinteza hormonilor tiroidei si interfereaza cu metabolismul specific, iar fitatii retin absorbtia mineralelor precum calciu, magneziu, fier sau zinc.

In plus, soia are estrogeni din plante. Cunoscuti sub numele de fitoestrogeni, aceste substante pot impiedica functia endocrina si pot cauza cancer de san si infertilitate la femei.



Nu trebuie uitat nici faptul ca soia contine cantitati mari de toxine natuarele cunoscute sub numele de "antinutrienti" si ca 99% din soia este modificata genetic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies