Cornelia Rednic a vorbit despre coșul de bucate pe care l-a pregătit pentru Noaptea de Înviere.
Cornelia Rednic este apreciată pentru activitatea ei profesională, fiind pe scena muzicii populare de ani, alături de soțul ei. Nelipsită de la evenimente, aceasta reușește să onoreze întotdeauna cu bucurie pe toți cei care o cheamă să îi încânte, iar, de asemenea, soțul ei face același lucru. Atunci când nu este pe scenă, artista se află în bucătărie, împărtășind cu toți cei care o urmăresc secrete inedite din bucătărie, deserturi deosebite, mâncăruri pentru diferite sărbători, iar prin ele, reușește să împletească iubirea pentru gastronomie cu întoarcerea în timp și în tradițional, păstrând întotdeauna autenticitatea, atât prin port, cât și prin cântec și gust.
Ce coș a pregătit Cornelia Rednic pentru Noaptea de Înviere?
Dedicată întotdeauna pentru tot ceea ce face, nu avea cum să nu ofere timp de calitate în bucătărie și acum, în preajma sărbătorilor Pascale, astfel că artista a realizat bunătăți pentru masa de sărbătoare, printre care drobul de miel nelipsit, cârnați, pâine împletită, pască și ouăle roșii, vopsite cu model de frunze.
Cu toate aceste bunătăți, Cornelia Rednic a umplut un coș de nuiele, lângă care a pus și o sticlă de vin, dar și ceapă verde, făcând câteva fotografii în iarbă pe care le-a postat în mediul online. Lângă acestea, a lăsat un mesaj, în care a vorbit despre tradiția din Maramureș, ca în noaptea de Înviere să se meargă la biserică cu un coș de bucate tradiționale pentru a fi sfințite.