Ce cosmetice să cumperi de Black Friday

Ce cosmetice să cumperi de Black Friday
Ce cosmetice să cumperi de Black Friday

Recunoaşte că ai aşteptat de mult luna noiembrie ca să-ţi întregeşti colecţia de cosmetice şi aparate de îngrijire personală. Black Friday e întotdeauna ocazia perfectă de a cumpăra tot ce-ţi mai lipseşte din casă, fiindcă reducerile sunt mult mai mari ca în alte perioade ale anului şi acoperă toată gama de produse de care ai nevoie.


Altex vine în acest an cu un nou concept de reduceri, Blec Fraidei, ce răspunde întrebării pe care sigur ţi-ai pus-o şi tu până acum măcar o dată: de ce să te bucuri de promoţii

o singură zi şi să te îngrămădeşti în magazine, când poţi să ai la dispoziţie o lună întreagă în care să compari, să te decizi şi să profiţi de cele mai bune oferte?


Pregăteşte-te să dai iama în produsele de înfrumuseţare, de la ondulatoare, până la tratamente de păr, periuţe şi epilatoare. Hai să vedem ce categorii de produse găseşti în acest an la promoţii, ca să ştii ce-ţi treci pe lista de shopping:

 

Plăci de păr, ondulatoare, perii şi uscătoare


E momentul perfect să alegi un aparat care te va ajuta să arăţi zilnic ca scoasă din cutie. Vei putea spune că salonul de frumuseţe se va muta la tine acasă, fiindcă vei reuşi rapid să-ţi întinzi părul sau să-ţi faci bucle, fără efort şi având grijă în acelaşi timp şi de sănătatea podoabei capilare.


Reducerile sunt atât de mari încât îţi permiţi orice-ţi doreşte inima – nu uita ca pe lângă placă sau ondulator să pui în coş şi un uscător sau o perie de păr electrică, fiindcă de când a venit frigul nu-ţi mai vine să ieşi din casă cu părul ud.

 

Epilatoare


O fi aproape iarnă, dar ştii bine că trebuie să te îngrijeşti de frumuseţea ta pe tot parcursul anului, aşa că de Blec Fraidei vei găsi oferte excelente şi la gama de epilatoare.


Dacă bugetul îţi permite, n-ar strica să investeşti într-un epilator IPL, care te va scăpa de părul nedorit pe termen lung şi o va face rapid şi fără durere.

Găseşti în promoţia curentă diverse variante de IPL, la preţuri ce rivalizează cu cele ale epilatoarelor clasice, aşa că nu pierde ocazia!

 

Periuţe de dinţi


Eşti frumoasă şi aranjată, dar firesc este să afişezi şi un zâmbet pe măsură. Specialiştii în igiena dentară recomandă periuţele electrice, care te vor ajuta să te periezi în aşa fel încât să elimini placa bacteriană şi riscul de a dezvolta carii.


Găseşti pe Altex periuţe cu Bluetooth şi sistem de avertizare, ce te vor ajuta să te speli aşa cum scrie la carte. Preţurile sunt pentru orice buzunar, aşa că îţi poţi cumpăra periuţa la care visezi de mult, la o ofertă de nerefuzat.

 

Cosmetice


Poate nu obişnuiai până acum să-ţi cumperi cosmeticele online, dar e timpul să îţi schimbi acest obicei şi să profiţi de oferte.

De ce ai face asta? În primul rând pentru că vei beneficia de preţuri foarte mici la produsele de machiaj preferate, dar şi la şampoane, tratamente de păr, deodorante, loţiuni demachiante, creme, săpunuri şi geluri de duş. În al doilea rând, le vei primi prin curier, fără să mai fie nevoie să alergi după ele prin diverse magazine. În al treilea rând, la Altex găseşti oferte la cele mai cunoscute branduri, precum şi la o gamă diversificată de cosmetice Bio.


De asemenea, dacă te gândeşti la un cadou simpatic şi util pentru tine sau pentru cei dragi, găseşti în promoţie şi seturi de cosmetice la preţuri mai mult decât convenabile.

 

Aparate de ras şi tuns

Nu pentru tine, evident, dar n-ar fi frumos să iei ceva şi pentru jumătatea ta sau alte persoane dragi? Arată-le bărbaţilor din viaţa ta că te gândeşti la ei, mai ales că se apropie Crăciunul cu paşi repezi şi o să fii fericită că ai luat cadouri deosebite în timp util.


Raportul calitate-preţ al aparatelor de ras şi tuns este unul foarte bun, iar dacă ai dubii legate de ce model să achiziţionezi, găseşti pe site şi părerile altor clienţi care au folosit aparatele respective.

 

Produse dedicate sănătăţii şi wellnessului


Ţii la frumuseţea ta, dar a venit timpul să pui şi sănătatea pe acelaşi plan. De Black Friday e momentul să faci rost şi de acele aparate care te vor ajuta să te simţi mereu în formă. De exemplu, cântarul inteligent se poate dovedi prietenul de nădejde ce îţi monitorizează nu doar greutatea, ci şi grăsimea corporală, retenţia de apă, masa musculară şi masa osoasă.

Despre aparatele de masaj nici nu mai e cazul să îţi povestim prea multe – îţi dai seama cât de mult te vor relaxa atunci când ajungi seara acasă, după o zi lungă.

 

Frumuseţea nu a fost niciodată mai convenabilă ca de acest Black Friday, aşa că fii cu ochii pe promoţii şi cumpără-ţi produsele mult visate, la super preţuri!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

SCHIMBARE cu impact KARMIC din 6 noiembrie 2018: Nodul Nord se mută în RAC pentru următorii 2 ANI! Nodurile lunare = DESTINUL! Unde ai Nodul Nord pe harta natală şi ce spune despre SOARTA TA?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies