Ce crede Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu, după ani întregi de la despărțire: „Toată lumea o comentează”

Catalin Botezatu
Catalin Botezatu despre Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a cunoscut celebritatea la brațul lui Cătălin Botezatu. Ce părere are designerul după ce s-au despărțit.

Cătălin Botezatu a susținut, fără ezitare, faptul că Bianca Drăgușanu este „creația” sa pentru că el a ajutat-o să devină cunoscută în lumea mondenă din România.

„Bianca e creația mea și ea știe asta și spune asta. Și eu sunt mândru, chiar dacă o să îmi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci când am cunoscut-o eu, o femeie frumoasă, care, normal, a evoluat, cum este și firesc.

Am văzut tot felul de femei în România care evoluează și asta nu e rău sau am văzut tot felul de fete, care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase și iar nu este rău, dar pe ele nu le mai comentează nimeni”, a povestit designerul de modă, conform wowbiz.ro.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, declaraţie despre al doilea copil: "Hai să fim mai bune, hai că suntem femei"

Cătălin Botezatu îi ia apărarea fostei sale partenere în fața criticilor. Acesta susține că Bianca Drăgușanu nu a trecut printr-o schimbare radicală și că nu are foarte multe operații estetice.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a fost iubita lui Cătălin Botezatu[Sursa foto: Instagram]

„Pe Bianca în schimb, toată lumea o comentează, nu înțeleg de ce, că vezi doamne și-a scos coastele și așa mai departe.

Nu, nene! Are talia mică pentru că face sport, pentru că se îngrijește și pentru că a investit în ea.Că și-a pus niște silicoane și niște buze, că ți-ai luat pantofi noi, toată lumea are”, a mai adăugat el.

Citeste si: CITEȘTE: Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu. Cum arata atunci cand s-a lansat în televiziune

Ce sentimente mai are Cătălin Botezatu pentru Bianca Drăgușanu

Cât despre sentimentele pe care le are pentru Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu a fost extrem de deschis:
„O susțin, am iubit-o foarte tare, o iubesc foarte tare, ca om, ca persoană, niciodată să nu spui niciodată, chiar țin la ea, chiar mă deranjează și sufăr așa în mine când cineva se ia de ea gratuit, pentru că eu o cunosc mai bine ca oricine. M-am întâlnit cu ea chiar acum două săptămâni înainte de a pleca la Paris”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Sentimentele noastre sunt la fel, indiferent cu cine este ea sau dacă este căsătorită, îi respect iubitul, logodnicul, soțul, pentru că asta nu are nicio legătură. Sentimentele mele sunt aceleași, de iubire, o altfel de iubire acum și de susținere necondiționată toată viața”, a mai declarat Cătălin Botezatu, conform sursei citate.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies