Ce cristale te scapa de celulita, insomnii si lupta impotriva invidiei! Trebuie sa le ai in casa!

Ce cristale te scapa de celulita, insomnii si lupta impotriva invidiei! Trebuie sa le ai in casa!
Ce cristale te scapa de celulita, insomnii si lupta impotriva invidiei! Trebuie sa le ai in casa!

Stelian Chivu, cristaloterapeut, a fost prezent la Teo Show si a vorbit despre importanta cristalelor.

Incepe vara si fiecare si-ar dori ca vara lui sa fie cea mai frumoasa. Aceste pietre nu ar trebui sa va lipseasca in perioada urmatoare.

Din punct de vedere numerologic, poti sa-ti alegi o piatra pentru ziua nuntii. Cristalele completeaza frumusetea exterioara cu frumusetea interioara.

Turmalina- Este un cristal fantastic si genial. Este un magnet al cenusei. Te scapa de celulita si alunga insomniile.

Are un camp magnetic propriu. Este valabila pentru 10 din cele 12 zodii.

Cristal de stanca- Focuseaza energia. Depoziteaza informatia. Atunci cand ai o dorinta, tii acest cristal in mana. Acest cristal amplifica forta mentala.

Peruzea- Mai este numita si piatra norocului si a fericirii. Te protejeaza impotriva invidiei. In momentul in care o tii in mana, are un camp electric.

Acest gel de peruzea functioneaza si la cei care cred si la cei care nu cred in ea. Este foarte buna cand avem nevoie de protectie impotrive deochiului, agresiunilor fizice.

Granat- Este piatra puterii si piatra sangelui. Slefuita, este cristalizata natural. Intra in rezonanta cu dezordinea din sangele nostru si ne ajuta in vitalitate. In special vara pierdem multa putere vitala.

Alexandrit- Este piatra longevitatii.

Vezi clipul complet mai jos:


 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Te vei INSPAIMANTA! S-a aflat profetia Parintelui Cleopa despre un mare CUTREMUR: "Bucurestiul va fi un morman de cristal"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies