Ce culoare de lenjerie intimă preferă bărbații

ce culoare de lenjerie intima prefera barbatii
Ce culoare de lenjerie intimă preferă bărbații

Deși femeile nu consideră că bărbații au un cuvânt de spus în ceea ce privește lenjeria intimă a acestora, lucrurile stau complet diferit.

Aflați din rândurile următoare care sunt preferințele bărbaților cu privire la lenjeria intimă. În plus, descoperiți și care este culoarea, dar și modelul de lenjerie intimă pe care aceștia o preferă mai mereu.

 

Care sunt preferințele bărbaților pentru lenjeria intimă

Cu toate că în sertarul cu lenjerie intimă al fiecărei femei în parte, există o varietate interminabilă atât în ceea ce privește modelul, dar și culoarea acesteia, bărbații sunt cei care preferă doar anumite culori și modele pentru partenerele lor.

Alegerea lenjeriei intime poate să difere în funcție de model, culoare, material, dimensiuni, utilizări și așa mai departe. Însă pentru o ocazie specială, toate acestea trebuie să fie alese cu atenție, pentru a vă pune în valoare și pentru a arăta cât mai bine cu putință.

Deși majoritatea femeilor nu consideră că bărbații au preferințe în ceea ce privește lenjeria intimă, aceștia chiar au și țin cont de anumite aspecte atunci când vine vorba despre alegerea unei lenjerii intime care să fie pe gustul lor.

Prin urmare, dacă vă doriți să vă surprindeți partenerul de viață, într-un mod plăcut și să țineți cont totodată și de preferințele și dorințele sale, acestea din urmă țin în special de culoarea aleasă sau de model.

lenjerie intima de culoare rosie

Citeste si: Casa de modă LOUIS VUITTON. A fost numit cel mai valoros brand de lux din lume

 

Ce culoare de lenjerie intimă preferă bărbații

Lenjerie intimă de culoare neagră

În cazul în care veți alege culoarea neagră la lenjeria intimă, cu siguranță nu veți da greș niciodată. Pentru majoritatea bărbaților, lenjeria intimă de culoare neagră sugerează mister, prin urmare, consideră că este cea mai sexy culoare. Prin urmare, nu veți dezamăgi dacă veți alege un set de lenjerie intimă de culoare neagră, iar dacă vă doriți să oferiți o atingere sofisticată, puteți opta pentru cea cu dantelă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

care sunt preferintele barbatilor pentru lenjeria intima

Citeste si: Casa de modă Schiaparelli. Cine a fost Elsa Schiaparelli, rivala lui Coco Chanel

Lenjerie intimă de culoare albă

De asemenea, dacă vă doriți să oferiți un look cu adevărat îndrăzneț puteți alege un body, însă tot de culoare neagră.

O altă variantă în ceea ce privește culoarea lenjeriei intime preferată de bărbați, ținând cont că gusturile bărbaților sunt simple, este culoarea albă.

Anumiți bărbați își doresc ca partenerele lor să poarte o lenjerie intimă care să nu dezvăluie chiar totul, astfel jucându-vă cu imaginația lor. Prin urmare, pentru a satisface dorințele acestora, puteți alege o lenjerie intimă care să conțină șireturi braziliene din dantelă, care pot dezvălui doar anumite zone ale pielii.

În anumite ocazii, bărbații pot prefera chiar și lenjeria de tip sugestivă. Aceasta are combinații precum curele, dantele sau chiar anumite detalii din latex. Astfel, cu siguranță veți surprinde într-un mod mai mult decât plăcut și atrăgător, persoana iubită.

Conform mărturisirilor bărbaților, aceștia țin să adore jartierele și ciorapii sexy. Iar pentru a adăuga un detaliu și mai atrăgător, ați putea să purtați și o pereche de tocuri frumoase.

Succesul va fi cu adevărat asigurat.

lenjerie intima de culoare alba

Citeste si: Cine este ANA MORODAN. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"

Lenjerie intimă de culoare roșie

O altă culoare preferată de bărbați în general, este culoarea roșie. Aceasta este o culoare care sugerează pasiunea și eleganța, iar cu siguranță, la fel ca în cazul lenjeriile intime de culoare neagră și de culoare albă, cu siguranță nu veți da greș niciodată.

lenjerie intima de culoare neagra

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Biografie THEO ROSE. ”Nu am crescut deloc cu manele în casă, am avut folclor, romanțe, rock-ul lui frate-miu”

Lenjerie intimă de nuanțe pastelate

În cazul în care considerați culorile anterioare ca fiind prea îndrăznețe, ați putea opta pentru nuanțele pastelate. Cu toate acestea, indiferent dacă alegeți o lenjerie intimă de culoare neagră, albă, roșie sau de nuanțe pastelate, bărbații vor opta întotdeauna pentru un stil mai rău, care să îmbunătățească formele partenerelor de viață.

lenjerie intima de nuante pastelate

Citeste si: Ce haine te avantajează dacă ești minionă. 10 articole vestimentare care te fac să pari mai înaltă

 

Cum este lenjeria care le place bărbaților

Indiferent de culoarea lenjeriei intime pe care o alegeți, trebuie întotdeauna să alegeți mărimea potrivită, pentru a arăta cât mai bine cu putință. În caz contrar, dacă veți alege o mărime mai mică decât cea care ar trebui, bărbații vor observa cu siguranță că lenjeria este prea strâmtă.

După cum am menționat și în rândurile anterioare, bărbaților le place simplitatea atât în ceea ce privește culoarea, cât și modelul lenjeriilor intime. Atunci când vine vorba despre modelul lenjeriei intime preferat de aceștia, bărbații optează pentru tanga și sutiene push-up sau sutiene cu dantelă. Cu toate acestea, ceea ce nu le plac sub nicio formă sunt sutienele de tip sport.

cum este lenjeria care le place barbatilor

Citeste si: 5 sfaturi despre cum să faci achiziții fashion în mod sustenabil



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Istoria fustei mini. Inventatoarea a devenit astfel noua Coco Chanel

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies