Ce culoare să te vopsești ca să fii la modă în toamna aceasta? Află de la hair-stylistul vedetelor, Adi Constantin! EXCLUSIV!

Ce culoare să te vopsești ca să fii la modă în toamna aceasta? Află de la hair-stylistul vedetelor, Adi Constantin! EXCLUSIV!
Ce culoare să te vopsești ca să fii la modă în toamna aceasta? Află de la hair-stylistul vedetelor, Adi Constantin! EXCLUSIV!

Culorile de păr la modă toamna aceasta! Află totul de la hair-stylistul vedetelor, Adi Constantin!

Celebrul hair-stylist Adi Constantin spune că toamna această se poartă “mister și senzualitate” în păr.

Sezonul toamnă-iarnă vine cu noutăți și în materie de culoare a părului, după cum susține Adi Constantin. Hair-stylistul a dezvăluit, pentru kfetele.ro, ce culori să alegi pentru a-ți nuanța părul în așa fel încât să fii “la modă”.

Culorile de păr la modă toamna aceasta! "Propun un balayage de poveste cu o bază maro-coniac și luminozități blonde aurii"

Sezonul toamnă-iarnă propune mister și senzualitate în păr. Recomand culori de păr desprinse dintr-un tablou de sezon purtând în ele nuanțe ruginii de toamnă, dar și raze melancolice de soare. Mai exact, propun un balayage de poveste cu o bază maro-coniac și luminozități blonde aurii ”, a declarat Adi Constantin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Adi Constantin, hairstylist-ul vedetelor, comentează coafurile de pe covorul roşu! Vezi ce sfaturi are pentru Oana Roman, Margareta Pâslaru şi Cristina Şişcanu!

Recent, hair-stylistul s-a întors din Dubai, una dintre destinaţiile lui de călătorie de suflet, de unde a adus în România o nouă linie de extensii de lux, el fiind recunoscut pentru extensiile de calitate, din păr natural, pe care le aduce în țară de ani buni.

Citeste si: Adi Constantin, specialistul Kfetele.ro pe HAIRSTYLE: Ce coafuri sunt indicate pentru MIRESE

Alături de asociata lui Andra, Adi a deschis un nou boutique specializat în extensii de origine arabă, în zona Dorobanți din Capitală.

Adi Constantin este recunoscut și ca unul dintre celebrii hair-stylisti care taxează dur vedetele ce gafează în materie de păr, în rubrica sa, “Verdict Adi Constantin”.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune celebrul hairstylist Adi Constantin despre parul indragitei Andra? Uite ce schimbari i-ar face acesta. I-o da artistei drept exemplu pe Eva Longoria

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies