Ce culori folosesti pentru machiajul de zi si de seara pentru ochii caprui!

Ce culori folosesti pentru machiajul de zi si de seara pentru ochii caprui!
Ce culori folosesti pentru machiajul de zi si de seara pentru ochii caprui!

Sa alegi culorile potrivite pentru machiajul de zi sau de seara este foarte important, intrucat nuantele potrivite fac diferenta mereu intre o zi foarte reusita si o zi banala.

Ce culori folosesti pentru machiajul de zi si de seara pentru ochii caprui! Sa alegi culorile potrivite pentru machiajul de zi sau de seara este foarte important, intrucat nuantele potrivite fac diferenta mereu intre o zi foarte reusita si o zi banala.

Ce culori folosesti pentru machiajul de zi si de seara pentru ochii caprui!
Ce culori folosesti pentru machiajul de zi si de seara pentru ochii caprui! [Sursa foto: PixaBay]

Culori pentru machiajul de zi

Ca sa iti alegi culorile potrivite pentru machiajul de zi, trebuie sa te gandesti foarte multla ce vei face in ziua respectiva.

Daca te duci la birou, un machiaj discret si rezistent, in culori naturale, este mai mult decat suficient. Daca te intalnesti insa cu prietenele tale, poti sa optezi pentru niste culori mai luminoase, ca sa iesi in evidenta si, pentru un eveniment pe timp de zi, poti lua putin din glamourul serii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pe timpul zilei poti opta pentru o serie de nuante de cupru deschis, lila, roz prafuit, nude. Si, daca iti doresti un efect spectaculos, poti opta pentru tonuri de cafeniu, ocru sau ciocolatiu. Daca ochii tai sunt de un caprui inchis, poti opta pentru culori calde, usor sidefate, intrucat nuantele pastelate se potrivesc chiar si ziua. Incearca sa eviti nuantele de verde pal ori albastru deschis, intrucat aceste nuante imbatranesc ochii.

Daca ai ochii caprui deschis, poti alege nuante de piersica sau chiar verde inchis, cat si nuante discrete de mov.

Citeste si: Cum sa te machiezi daca ai ochi albastri

Culori pentru machiajul de seara

Daca ai vreun eveniment si trebuie sa iesi seara, poti opta pentru un machiaj mai indraznet, iti poti pune la incercare creativitatea, realizand tot felul de combinatii extravagante.

Iata ce nuante poti folosi pentru machiajul de seara al ochilor caprui:

  • Maro: nuantele de maro ar trebui folosite de orice persoana cu ochi caprui. Ai la dispozitie o gama larga de culori, de la maroul cald pana la nuantele intense de caramiziu ori roscat, astfel incat sa evidentiezi ochi patrunzatori. Genul acesta de machiaj va surprinde prin eleganta si rafinament
  • Verde: este o culoare foarte indrazneata care atrage atentia foarte mult. Ar trebui totusi sa lasi aceasta culoare pentru petreceri inedite ori diverse ocazii speciale. Ochii caprui merg foarte bine cu nuante de verde kaki, verde olive si verde smarald, combinate cu sclipici auriu si tonuri blande de maro
  • Negru: negrul este folosit pentru a completa machiajul standard de seara, pentru a crea diverse umbre, in combinatii cu roz pudrat sau chiar alb
  • Albastru inchis: diferitele nuante de la albastru regal la cel marin si cobalt se potrivesc de minune pentru a scoate in evidenta ochii caprui. Aceste nuante au rolul de a intensifica privirea si valorifica forma ochilor. In plus, nuantele de albastru intens ajuta la lungirea vizuala a ochilor
  • Auriu sau argintiu: sunt doua nuante care atrag atentia ca un magnet, din acest motiv este indicat sa fie adaugate doar ca accent pe mijlocul pleoapei, ori in coltul interior al ochilor. Auriul si argintiul nu se folosesc niciodata singure, ci in combinatii cu nuante de maro.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies