Ce decizie radicala a luat Adelina Pestritu

Ce decizie radicala a luat Adelina Pestritu
Ce decizie radicala a luat Adelina Pestritu

"Cand ma trezeam, ma luam cu mainile de cap si incepeam sa ma plang"

Adelina Pestritu a povestit pe blogul ei cum a luat decizia de a pleca din apartamentul cu doua camere in care locuia, scrie WOWBiz.ro

Bruneta a marturisit ca nu i-a fost usor nici dupa ce s-a mutat, pana a amenajat noua locuinta dupa cum isi dorea. "vreau să vă povestesc că primele două luni în casă nouă nu au fost chiar aşa plăcute să zicem, dar pline de momente la limită.

Când mă trezeam, mă luam cu mâinile de cap şi începeam să mă plâng de ceea ce-mi vedeau ochii", a scris pe blog Adelina Pestritu.

"Aşadar, încep prin a vă spune că de 5 ani locuiam într-un apartament cu 2 camere, de la care mi-am dorit să trec la unul mai mare, mai spaţios, cu mai multe camere şi pe care să-l decorez în funcţie de dorinţele mele actuale.


S-a întâmplat în urmă cu 4 luni şi am simţit că o iau din nou de la zero, ceea ce s a dovedit a fi şi în realitate. Şţiţi cum se desfăşoară treaba asta cu schimbatul domiciliului. Împachetat, cărat, despachetat, aşezat, reaşezat de multe ori pentru că niciodată nu sunt de acord cu primele şi propriile mele decizii. Dar, mă rog, asta intră în multitudinea de caracteristici ale femeii pe care cu siguranţă le cunoaşteţi deja", a inceput Ade postarea ei pe blog.

"Ştiţi deja că din momentul în care faci comandă de mobilă, mai durează cel puţin 2 luni până îţi vezi “visul” cu ochii. Aşa s-a întâmplat şi la mine. Hainele în saci mă făceau să-mi pierd răbdarea şi să întârzii la majoritatea întâlnirilor programate. Ori erau de negăsit, ori de nepurtat. Înnebuneam şi mă puneam din nou pe telefoane. Fraza zilei era mereu: “Bună ziua! E gata mobila?”.

Şi cum mie mi se întâmplă toate cele minunate, octombrie-noiembrie au fost lunile cu cele mai multe evenimente la care era musai să particip.

Noul apartament având 3 camere şi o curte mare, m-am decis să-mi sacrific cea de a 3-a cameră, transformând-o în cel mai mare vis al meu şi cu siguranţă al tuturor femeilor. Este vorba despre un dressing unde să-mi aşez după bunul plac hainele şi în special marea mea pasiune, pantofii.

A fost un deliciu pentru mine să le decorez aşa cum visam, ca la magazin. Nu pentru că era nou, ci pentru că eram efectiv sătulă de dulapuri închise şi haine îngrămădite sau pantofi ţinuţi în cutii, unii peste alţii. E normal ca noi, femeile, să ne cumpărăm lucruri în neştire, după care să începem să ne plângem că nu avem unde le pune sau şi mai grav, că nu avem cu ce să ne îmbrăcăm (vechea noastră poveste de viaţă, fetelor).

Chiar şi Nobby are sertarele şi rafturile ei pentru că deh, am un câine cu pretenţii şi standarde înalte. Are propria garderobă şi propriul parfum. Nu pare mai încântată decât mine de acest aspect, dar nici supărată, aşa că i-am spus că aşa stă treaba cu fetele care se respectă şi pare că a înţeles schema!", a mai scris Pestrita.

Postarea integrala e aici!
 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Adelina Pestritu, in juriu la "Bravo, ai stil"!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies