Ce declarații a făcut fostul iubit al Anamariei Prodan despre Iulia Sălăgean. De ce s-a afișat afaceristul cu impresarul la un eveniment, la scurt timp după despărțire

Ce declarații a făcut fostul iubit al  Anamariei Prodan despre Iulia Sălăgean. De ce s-a afișat afaceristul cu impresarul la un eveniment, la scurt timp după despărțire
Ce declarații a făcut fostul iubit al Anamariei Prodan despre Iulia Sălăgean. De ce s-a afișat afaceristul cu impresarul la un eveniment, la scurt timp după despărțire

Anamaria Prodan este cu siguranță una dintre cele mai înflăcărate figuri publice din țara noastră, cu un parcurs plin de controverse care a atras mereu atenția publicului în decursul anilor.

În prezent, impresara este într-o perioadă în care este singură, iar ultima sa postare de pe platformele online le-a stârnit cu adevărat interesul fanilor săi și i-a pus pe gânduri.

Recent, ea a apărut public alături de fostul său partener, Flavius Nedelea, la scurt timp după despărțirea acestuia de fosta sa iubită. Acest eveniment neașteptat a stârnit un val de întrebări și speculații în rândul admiratorilor ei, dar Anamaria Prodan nu a lăsat mult timp loc de mister și a oferit o explicație.

Citește și: „Mă urăsc. Nu pentru a fi pe placul tuturor.” Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare! Impresara a mărturisit fără rețineri ceea ce crede despre propria sa persoană

Ce a mărturisit vedeta, după ce s-a afișat cu fostul său iubit

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au trăit o poveste de dragoste care a captivat atenția publicului acum ceva vreme, dar ceea ce este notabil este că, chiar și după ce au decis să meargă pe căi separate, au reușit să păstreze o relație plină de

armonie și prietenie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Întrebarea care a fost pe buzele tuturor a fost dacă Anamaria și Flavius au renunțat la statutul de foști parteneri și s-au reunit într-o relație romantică.

„Flavius este prietenul meu pe viață! Văd că toți se uită ciudat și nu înțeleg de ce doi oameni care au trăit momente minunate în viață, după ce s-au separat, ca și cuplu, rămân împreună ca prieteni.

Ține de educație zic eu, de măreție și de finețe! Eu și Flavius vorbim zilnic. Petrecem foarte mult timp împreună. Ne sfătuim întotdeauna și ne ajutăm în orice moment. Cel mai important este că ne susținem unul pe altul necondiționat și o să o facem toată viața!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Flavius Nedelea a confirmat despărțirea de partenera lui

Flavius Nedelea a declarat că nu are nimic de comentat în legătură cu relația sa anterioară. Acesta a subliniat că relația lor a fost scurtă și că acum nu mai sunt împreună, motiv pentru care nu vede necesitatea de a discuta despre aceasta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu am nimic de comentat! Am avut o scurtă relație cu ea, dar nu mai suntem împreună, deci nu avem ce să comentăm.  Noi nu ne-am certat nici la restaurant, nici în alt loc, pentru că nu avem nimic de împărțit. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe cu capul sus.  Eu, prin definiție, sunt un gentleman și nu fac vreodată așa ceva.

Zvonuri sunt multe, căci sunt un bărbat liber și fără obligații.  Cum ați văzut, de-a lungul vieții, am optat pentru discreție și nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre relațiile mele. Eu sunt un bărbat elegant, care tratează femeile cu mult respect ”, a declarat Flavius Nedelea pentru Click!

Citește și: „Eu de două ori m-am căsătorit cu acest inel, pe care mi l-am luat singură. Acesta a fost inelul meu de logodnă.” Anamaria Prodan și-a cumpărat singură inelul de logodnă!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Eu cu bagajul ăsta am intrat în relație! Depinde mult de modul în care ai fost educat în familie.” Ce diferență de vârstă este între Andra și Cătălin Măruță! Prezentatorul TV este mult mai mare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies