Ce dietă drastică ține Misha, fosta soție a lui Connect-R: „La sală nu am mai mers...”

Ce dietă drastică ține Misha, fosta soție a lui Connect-R: „La sală nu am mai mers...”
Ce dietă drastică ține Misha, fosta soție a lui Connect-R: „La sală nu am mai mers...”

Fosta soție a lui Connect-R a dezvăluit ce dietă ține.

Deși toată lumea o felicită pentru silueta la care a revenit imediat după ce a devenit mamă, Misha nu este complet mulțumită de aspectul său fizic și a luat deja măsuri.

Fosta soție a lui Connect-R se poate mândri cu niște forme pe care multe femei le doresc și a dezvăluit și ce face în acest sens.
În cadrul unui interviu, Misha a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină în formă, pe lângă faptul că mai ajunge din când în când la sală.

Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţin.

La sală nu am mai mers de vreo lună şi jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost şi Maya în vacanţă, mi-a fost puţin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădiniţa. Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50! ”, a mărturisit Misha în cadrul unui interviu TV.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Deși s-au despărțit legal, Misha și Connect-R continuă să fie o familie, de dragul Mayei. Cei doi încă mai au sentimente unul pentru celălalt.

Cea mai recentă declarație a fost făcută de Misha, care a vorbnit despre ce o mai leagă, încă, de Connect-R.

Citeste si: Connect-R și Misha, din nou împreună? Artista a recunoscut: „Sentimentele nu au cum să dispară”

„Mă descurc, Maya e la grădi până la ora 18, e deschisă şi pe timpul verii. Acum e cu Relu, stă cu ea, film… ne descurcăm. Au o relaţie frumoasă. (…) Da, e dependentă de el, ăi caută mereu atenţia. Probabil da (n.r.

o nouă vacanţă cu toţii). Nu am stabilit nimic. Momentan avem program destul de încărcat. (…) Suntem în relaţii foarte ok. În momentul în care stai atâţia ani cu o persoană şi construieşti o familie, sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta, asta e clar”,  a spus Misha.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Primele imagini cu Connect-R după ce s-a spus că s-a împăcat cu Misha! Surpriză, cum arată artistul în plină zi!

Connect-R a recunoscut că încă o iubește pe Misha

Și Connect-R a recunoscut că are sentimente puternice pentru femeia care i-a dăruit o fiică.

„Nu cred că mi-am ratat căsnicia… Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia.

Eu cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a dfost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum… timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie. Este genial ca într-un cuplu, atunci când unul are o problemă, să fie o problemă rezolvată în 2. Copilul este sensul evoluției ca viitorul să fie mai bine decât trecutul”,  a declarat Connect-R în cadrul unei emisiuni de televiziune.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Connect-R: "Mi-aş dori să fiu din nou cu Misha, dar nu cred că se mai poate"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies