Ce dietă ține Flavia Mihășan, la aproape 38 de ani: „Chiar sunt norocoasă”

Flavia Mihasan dieta
Ce dieta tine Flavia Mihasan  

Ce nu mai consumă Flavia Mihășan de 20 de ani. Vedeta a renunțat complet la acest aliment îndrăgit de mulți români.

Flavia Mihășan este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Fosta asistentă TV este o femeie împlinită, după ce a devenit mamica a doi băieți minunați.

În plus, Flavia și-a revenit spectaculos după cele două sarcini, așa că mulți și-au dorit să știe ce dietă ține frumoasa vedetă și ce mănâncă în fiecare zi de arată atât de bine la aproape 38 de ani. Vedeta va împlini 38 de ani pe 5 august.

De-a lungul anilor în care a fost „vecina” de platou a lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion, Flavia Mihășan a dezvăluit că este o împătimită a sportului și că are mare grijă la alimentația ei. Ani întregi, Flavia a făcut sport de performanță, dar și balet, care i-au modelat corpul armonios. Și în timpul sarcinii, dar și după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Flavia a continuat să facă antrenamente, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Citeste si: Flavia Mihășan își dorește al treilea copil. Ce a declarat vedeta

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Flavia Mihasan copii
Flavia Mihasan isi mentine aceeasi greutate de ani intregi[Sursa foto: Instagram]

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară pe 15 mai 2021. Vedeta a născut un băiețel, pe Tudor.

În plus, vedeta care se iubește cu dansatorul Marius Moldovan, mai are un fiu în vârstă de trei ani.

Ei bine, Flavia a dezvăluit ce nu mai consumă de 20 de ani. Vedeta a renunțat la carne.

„Pentru mine nu a fost deloc grea recuperarea. După prima naștere am zis: „OK, cred că sunt norocoasă. Dar, după a doua, am spus: „Chiar sunt norocoasă!' Am slăbit foarte bine.

Mi-am alăptat copiii până la un an, cel mic are un an și 2 luni, deci l-am înțărcat în urmă cu 2 luni. Nu pot să zic că mănânc cine știe ce. Am grijă să nu mănânc prostii. Nu mănânc carne de 20 de ani. Dar nu înseamnă că ești slabă dacă nu mănânci carne. Este și oboseala, ținând cont că am 2 copii mici, fără ajutor, există nopți nedormite…tocmai de asta încerc să compensez pe partea aceasta.',
a declarat Flavia Mihășan pentru EGO.

Ce trucuri de frumusețe are Flavia Mihășan

Cât despre trucurile de frumusețe, Flavia Mihășan a dezvăluit că nu uită să se demachieze în fiecare seară. În plus, pentru sănătatea pielii aplică toner, spray cu acid hialuronic sau colagen și vitamina C. De asemenea, Flavia are mare grijă și de sănătatea gâtului și a decolteului, pentru care mai folosește o cremă.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Să aibă un umor ieșit din comun”. Carmen Tănase, despre bărbatul perfect pentru ea. Actrița a rămas văduvă acum 22 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies