Ce este karma familială

Exemple de karma
De cate feluri este karma

Vezi în articolul de mai jos ce este karma familială, dar și cum poate fi îndreptată în viața actuală. Aceasta depinde mult de viețile trecute.

Atunci când vine vorba despre karmă, multe persoane știu faptul că aceasta semnifică toate faptele în decursul unei vieți și determină astfel și calitatea vieții următoare. De asemenea, karma semnifică și suma consecințelor etice ale acțiunilor bune sau rele ale unei persoane și care determină avatarele reîncarnărilor.

 

Adam Stavarache, specialist în numerologie, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV cum este karma familială determinată de luna nașterii și cum poate fi aceasta îndreptată.

 

Karma familială o atragem în luna nașterii, practic în momentul în care noi înțelegem ce înseamnă luna nașterii, venim într-un  matrix, am pus acolo o hartă, o mapă. Acolo există o matrice a omului, a unui sistem 66 pe o linie temporală cu care tu te naști și ești influențat. În momentul în care tu îți înțelegi situațiile și înțelegi de ce faci anumite alegeri, crești foarte mult.

 

Karma sunt faptele noastre adunate, greșite, cântărite cum se spune la judecată. Practic judecata se face prin reîncarnare.  Asta înseamnă că sufletul vine până caută să evite orice proces distructiv care să afecteze un suflet.

 

Există mai multe tipuri de karmă: karmă familială, karmă socială, depinde de acumularea karmică a sufletului.

Cumva sufletul alege o dată de naștere pentru că el cumva simte energia, că acolo trebuie să repare, pentru că acolo se face un pact la nivel de astral. Nu este întâmplătoare ziua de naștere. Data de naștere este atrasă de suflet, ne atragem și familia, cumva ne atragem, nu e la întâmplare absolut nimic.

 

În momentul în care înțelegem ce avem de făcut în societate, sufletul începe să vină la unison, practic oamenii încep să se simtă bine în preajma noastră.

În momentul în care o luăm pe arătură, încep să apară situații distructive în viața noastră.

Copiii care se nasc în ianuarie – există o trădare de frate sau soră. Dacă nu au frate sau soră, în mare parte, fie părinții sunt divorțați, sau pur și simplu părinții le-au blocat energia karmică de a repara greșeala. Trebuie să stea în public, să devină lideri și să caute să îi susțină pe ceilalți.

Ei sunt veniți pentru frați sau pentru surori.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cei născuți în februarie – sufletele care atrag a doua lună înseamnă iubire, parteneriat. Noi ne naștem în luna a doua dacă în viața trecută am greșit în iubire sau bunătate. Sufletele spun că în viața trecută nu au avut deloc bunătate, au fost nemiloși, au făcut niște fapte destul de grave pentru consecințele celorlalte suflete și în mare parte vin pe linia bunicilor sau a

bunicii. Sunt chemați ca suflete pe linia aceasta. Ei nu vor asculta de părinți, cei veniți în luna februarie, vor avea tendința să o respingă pe mamă. Pot avea o relație mai bună cu cei mai în vârstă. Vii în această lume să împaci situațiile, să aduci uniune familială.

Karma familială pentru cei născuți în luna martie

Acești copii au fost foarte dependenți de mama lor în viața trecută, inclusiv bărbații, cei care se nasc în gen masculin.

Cumva mama lor îi controla foarte mult, lecția lor în această viață este să fie independenți față de mama lor și să caute să iasă de sub tutela mamei.

 

Aprilie vine în legătură directă cu tatăl. Practic, aceste suflete poartă karma tatălui, cumva sunt și suflete care vin să curețe păcatele energetice ale tatălui. Copiii din această lună, inclusiv femeile, pot avea probleme cu bărbații, în găsirea unui bărbat sau dacă îl găsesc sunt destul de masculine și trebuie să își coboare energia. Vor avea tendința să își domine partenerul.

 

Luna mai spune că vii în legătură cu mama ta, practic ai atras luna a cincea și pentru că în viața trecută ai rupt o legătură de familie. În viața aceasta, lecția sufletului care se naște în luna a cincea este să caute să consolideze familia și să își ajute mama.

Despre karma si destin
Ce inseamna karma si destin[Sursa foto: Unsplash]

Sau să lucreze foarte bine cu energia feminină. E foarte important să stea în societate, să asculte.

Luna iunie – se nasc copiii care trebuie să învețe să își țină părinții uniți. Într-un moment în care părinții se ceartă foarte mult sau există conflict între ei, acest suflet se naște special ca să îi țină pe părinți împreună, ca să își rezolve părinții problemele lor karmice. Copilul acesta are tendința să țină mai mult, ori cu mama ori cu tatăl, ideal ar fi să fie conștient și să evite orice tipar de genul acesta. Copilul născut în iunie trebuie să găsească o cale de mijloc și să îi împace, să îi țină pe părinți uniți.

Luna iulie – Copiii care se nasc în luna iulie se nasc pentru că au avut un blocaj, au fost foarte ficsiști într-un domeniu, au avut o dependență de ceva, se nasc să fie independenți sau de un loc. În această viață, copiii născuți în luna iulie vor reuși mai mult dacă pleacă în străinătate sau dacă aleg un job care să țină de călătorie.

Citește și: Totul despre destin. „Ni-l alegem din viața anterioară, este un dar ”

Luna august – copiii care se nasc în luna august vin în această lume pentru că au greșit foarte mult sau au încălcat legile karmice, adică aceste suflete care se nasc în august, tu i-ai oferit iubire lui și el nu ți-a oferit la schimb. În acest caz, te naști în luna august ca să repari relația cu el. Au încălcat legile Universului, ar fi ideal să citiți cele 12 legi ale Universului.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Karma familiala
Cum se schimba Karma familiala[Sursa foto: Unsplash]

Ideal ar fi să ofere mai mult decât primesc. Iubirea vine pe parcurs din partea partenerului. Copiii care se nasc în luna august se nasc ca să îi țină pe părinți uniți.

Citește și: Ce ne aduce anul 2023? ”Va fi despre credință, preoți, biserică...”

Septembrie – Copiii aceștia vin pe planul, au un corp foarte puternic, dintre toți pot accesa lumile superioare, deoarece este o lună puternică. Copiii care se nasc în luna a noua se nasc la dorința neamului, pentru a îmbunătăți calitatea neamului. Copiii sunt veniți să își dezvolte talentul și să fie foarte buni pe domeniul pe care îl doresc. Problema mare este că ei își găsesc greu cariera”, a amintit specialistul în numerologie.

 Copiii născuți în ultimele luni ale anului sunt firi extrem de diverse, iar specialistul în numerologie a dezvăluit ce trebuie să facă cei născuți în lunile octombrie, noiembrie și decembrie.

Octombrie – Copiii care se nasc în luna a zecea, în lumea trecută au făcut infracțiuni. Practic le-am dat bani și nu au dat banii înapoi sau există o încălcare a banilor. Trebuie să nu ia credite, să nu se ducă să facă împrumuturi bancare, să nu dea împrumuturi bancare pentru că este posibil să ia țeapă. Ideal ar fi să îi sprijine pe ceilalți, oferindu-le direct zeciuiala, cum se spune.

Karma familiala
Ce este Karma familiala [Sursa foto: Unsplash]

Noiembrie – se nasc sufletele care trebuie să învețe să nu mai depindă de sex. Acum o să zic direct. Aceste suflete pot avea dependențe sexuale ascunse sau dependențe sexuale în anumite zone. În primul rând, ca să își dezvolte potențialul. Trebuie să adauge ceva la moștenire, la capitalul familiei.

Copiii care se nasc în decembrie sunt în mare parte suflete noi sau sunt suflete care trebuie să învețe dependența sau independența. Ei trebuie să învețe dependența de societate, de celelalte persoane. Se nasc pentru a căuta să îi srprijine pe ceilalți, să îi ghideze și să le ofere sprijin”, a mai dezvăluit specialistul în numerologie.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cât de bogat poți deveni în funcție de ziua nașterii. „Multora le este frică să se îmbogățească și să ceară”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies