Ce este rejuvenarea facială. O privire în profunzime asupra procedurilor și tratamentelor inovatoare pentru a obține o piele mai tânără și strălucitoare

rejuvenare faciala pret
Ce este rejuvenarea facială

Rejuvenarea facială ne poate ajuta tenul să întinerească. Însă știați ce reprezintă această tehnică mai exact?

Aflați din rândurile următoare, ce reprezintă mai exact rejuvenarea facială, dacă este sau nu scumpă, dar și cum ne poate ajuta mai exact. În plus, descoperiți și care este perioada propice pentru a o pune în aplicare. 

 

Ce este rejuvenarea facială 

În zilele noastre, există nenumărate persoane care apelează la rejuvenarea facială. Specialistul Nico Ferariu, explică faptul că această tehnică folosește propria plasmă, care se obține din sângele nostru. 

Toate tehnicile de rejuvenare a tenului... se folosesc diverse substanțe și una dintre substanțe despre care vorbim astăzi este propria plasmă obținută din sângele nostru. Vrem să obținem o plasmă îmbogățită și plasma îmbogățită este o componentă a sângelui care are proteine, care are factori de creștere, care are niște celule care se numesc plachete. Aceste celule sunt responsabile pentru oprirea hemoragiei în organism, atunci când avem o rană.

Ce fac ei? Se așază exact, celulele astea, se așează exact cum se așează săculeții de nisip, acolo unde avem o rană, să oprească sângerarea. ”, a explicat specialistul Nico Ferariu. 

rejuvenare dex
Ce este rejuvenarea facială[Sursa foto: freepik]

 

Terapia rejuvenarii faciale este sau nu, scumpă? 

Cu toate acestea, ca orice altă tehnică, se pare că terapia rejuvenării faciale nu este una tocmai scumpă, atunci când o comparăm cu terapia în care sunt utilizate substanțe străine, precum și acidul hialuronic. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nu este o terapie scumpă, comparativ cu terapia în care folosim substanțe străine, cum ar fi acidul hialuronic, care  este o substanță scumpă și e destul de greu de produs. Există bineînțeles și variante mai ieftine pe piață, dar întotdeauna variantele premium vor avea un cost. Terapia cu PRP, cu plasmă proprie, este o terapie mult mai ieftină.

Este foarte rapidă pentru că mai nou se injectează cu un pistol automat și atunci nu este nici dureroasă și este și foarte rapidă. De fapt avem câțiva timpi, pe care trebuie să-i respectăm: timpul de recoltare, timpul de centrifugare. Undeva la 15 minute, 15 minute pe care le folosim, dar să stăm cu un anestezic topic, cu o crema anestezica și în timpul ăsta și anestezicul își face acțiunea, după care se șterge crema respectivă și se obține plasma.
E o plasmă care se pune frumos într-un flacon, flaconul în pistolul respectiv și după aceea se injectează foarte repede.
”, a adăugat specialistul. 

ce este rejuvenarea faciala
Ce este rejuvenarea facială[Sursa foto: freepik]

 

Cum ne ajută, mai exact, rejuvenarea faciala 

Rejuvenarea facială ajută tenul să arate mult mai luminos și hidratat, motiv pentru care, după câteva ședințe, pielea noastră va fi mult mai fermă și proaspătă, însă bineînțeles, efectul nu va fi peste noapte. 

Cumva tenul, nu știu dacă șterg mulți ani de pe față, însă tenul arată mult mai luminos și mai hidratat și de fapt asta obținem printr-o terapie de genul ăsta, obținem o piele mai fermă, mai proaspătă, mai luminoasă, dar există niște indicații foarte clare și anume: acolo unde pielea deja este fleașcă și fața este căzută, PRP-ul nu va face minuni. ”, a mentionat aceasta. 

rejuvenare faciala pareri
Ce este rejuvenarea facială[Sursa foto: freepik]

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Citește și: Cum se manifestă otita în cazul copiilor. Este cea mai raspândită boală!

 

Care este perioada în care se recomandă să se apeleze la rejuvenarea facială 

Ca orice altă terapie și tehnică la care apelăm, și rejuvenarea facială se recomandă să aibă loc în anumite perioade. Se pare că este vorba despre perioada în care, afară este un vânt puternic, frig, sau chiar foarte cald, perioada în care ne expunem la soare, mai exact perioada în care pielea noastră este deshidratată. 

De exemplu, sunt sezoane când este foarte bine să facem aceste terapii, de exemplu după ce ne-am expus la soare în sezonul de vară sau după iarnă, după frig, după o perioadă în care afară este vânt și pielea este deshidratată, atunci e bine să venim cu proteine și un factor de creștere și să ajutăm să fie pielea mai hidratată. ”, a încheiat specialistul. 

tratamente faciale profesionale
Ce este rejuvenarea facială[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum putem scăpa de gelozia în cuplu. Sfaturi practice pentru un cuplu fericit!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum se manifestă otita în cazul copiilor. Este cea mai raspândită boală!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

VIDEO Cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a pus un videoclip cu ei pe rețelele de socializare. „Vreți să fiți părinții mei?”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies