Ce este un suflet pereche karmic? 13 semne că amândoi sunteți suflete pereche karmice

ce este un suflet karmic
Ce este un suflet pereche karmic

Relațiile karmice pot părea că durează până la adânci bătrâneți. Însă știați care sunt semnele acestor tipuri de relații?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact cele 13 semne ale relațiilor de tip karmic.

 

13 semne ale relațiilor karmice

Partenerii karmici sunt egoiști

Nu există limite sănătoase în relațiile cu partenerii karmici. În multe cazuri, singura lor preocupare este satisfacerea nevoilor și intereselor personale. De obicei, ei au relații abuzive sau codependente.

În timp ce unul dintre voi poate fi foarte investitor, celălalt poate vedea relația ca pe o chestiune de confort.

Citește și: 8 semne că un bărbat are probleme cu nervii. Cum recunoști comportamentul de furie

Citește și: 25 de moduri de a-ți uita fostul partener

Partenerii karmici repetă tipare

A avea o relație intermitentă cu cineva este un semn clar că relația este karmică. Dacă aceleași probleme de relație persistă, trebuie să înțelegi că este doar o lecție ascunsă. Relațiile karmice nu se schimbă niciodată, au aceeași reciprocitate și folosesc aceleași tipare. Renunțarea la acea persoană și învățarea din experiență sunt singura modalitate de a continua.

Partenerii karmici controlează

Partenerii karmici sunt obsedați și geloși. Totul se referă la păstrarea cealaltă persoană. În relațiile karmice, cealaltă persoană apare adesea ca centrul universului. Ele sunt principala sursă a fericirii tale și singurul motiv pentru care zâmbești. Cei care sunt implicați într-o relație karmică își ridică frecvent partenerii și refuză să-și recunoască deficiențele până nu este prea târziu. 

Partenerii karmici creează dependență

Relațiile karmice sunt adesea foarte emotive. Ambii parteneri sunt atrași de lucruri superficiale precum popularitatea, aspectul frumos, banii și statutul profesional sau social și sunt obsedați de ideea de armonie și îndrăgostire.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Relațiile karmice se simt destinate

Oricum ar fi nefericită relația dvs.,

sunteți profund convinși că nu puteți supraviețui fără partenerul dvs. Nu poți înțelege de ce relația ta continuă să se destrame și totuși faci tot posibilul pentru a o păstra împreună și a o gestiona corect. Atracția partenerului tău este greu de rezistat. Continuați să fiți captiv până când obțineți lecția necesară.

Partenerii karmici creează dependență

Ești epuizat de relație.

Îți pierdeți identitatea personală și relația începe să-ți ocupe tot timpul atenția. Îți oferi partenerului tău toată energia ta în relație. Dezvoltarea sincronicității și dependența emoțională, mentală și fizică de această persoană.

Partenerii karmici simt o conexiune instantanee

Atracția imediată caracterizează adesea acest tip de relație. Continuați să aveți o obsesie pentru persoana respectivă. Dai scuze pentru greșelile lor și treci cu vederea defectele lor.

După părerea ta, această persoană este persoana ideală pentru tine. Ai o legătură profundă și parcă i-ai cunoscut dintr-o altă viață.

Ce este un suflet pereche karmic[Sursa foto: freepik]

Relațiile karmice scot la iveală cele mai mari temeri ale tale

Partenerul tău karmic va dezvălui toate temerile tale legate de moarte. Fiecare dintre aceste frici se va întâmpla și mai mult într-o relație karmică, indiferent dacă este vorba de frica de a fi angajat, abandonat, respins, atașat emoțional sau pierdut.

Ce este un suflet pereche karmic[Sursa foto: freepik]

Relațiile karmice dezvăluie partea ta întunecată

Relațiile karmice vă arată cele mai dificile și nedorite caracteristici. S-ar putea să nu fii conștient de acele sentimente, care includ ură intensă, ură înnebunitoare și furie incontrolabilă. Te înțeleg pe tine însuți și îți amintesc cât de slab ești.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce este un suflet pereche karmic[Sursa foto: freepik]

Relațiile karmice sunt iraționale

Relațiile karmice reflectă nesiguranțele și vulnerabilitățile tale. Înceți să vă comportați și să faceți lucruri pe care nu le-ați face de obicei. Îți pierzi simțul binelui și al răului și îți dai scuze pentru acțiunile tale iraționale.

dureaza relatiile karmice
Ce este un suflet pereche karmic[Sursa foto: freepik]

Partenerii karmici apăsați-vă butoanele într-un mod negativ

Trebuie să înveți să te iubești pe tine însuți pentru ca aceste relații să aibă loc. Trebuie să recunoașteți că nu puteți controla situația. Când te concentrezi pe tine și înveți să-ți controlezi ego-ul, poți scăpa din acest ciclu continuu de unire și separare.

semne ale unei relatii karmice
Ce este un suflet pereche karmic[Sursa foto: freepik]

Relațiile karmice sunt tumultuoase în natură

Aceste conexiuni sunt extrem de nestabile. Sunt instabile, neregulate și dăunătoare sănătății. Realizarea faptului că ești într-o relație karmică și dobândirea cunoștințelor despre renunțare sunt cele mai bune beneficii pe care le poți obține. Scopul tău trebuie să fie cel mai important. Dacă nu poți, continuați să repetați același tipar până când descoperiți cum să vă izolați și să ieșiți din el.

suflete pereche karmice
Ce este un suflet pereche karmic[Sursa foto: freepik]

Relațiile karmice nu durează

Acesta nu va fi partenerul tău pentru totdeauna. Indiferent cât de mult speri, dorești, te rogi și crezi, acesta nu este sfârșitul poveștii tale. Nu te baza pe ceea ce vezi la televizor și în filme; acest tip de relație nu va funcționa. Ele sunt făcute din conflict și întotdeauna se termină cu conflict și frângere de inimă. Sunt dăunătoare sănătății tale mentale, fizice și spirituale și, de obicei, nu durează mult. În orice tip de relație romantică intrați, vor exista întotdeauna probleme și dificultăți. Cu toate acestea, aceste obstacole vă ajută să progresați și să învățați câteva lecții importante.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

relatie karmica
Ce este un suflet pereche karmic[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

25 de moduri de a-ți uita fostul partener

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies