Ce face Carmen Brumă atunci când își dorește să se abată de la alimentele sănătoase. Care este rutina ei într-o zi obișnuită “Niciodată mai frecvent.”

Ce face Carmen Brumă atunci când își dorește să se abată de la alimentele sănătoase. Care este rutina ei într-o zi obișnuită “Niciodată mai frecvent.”
Ce face Carmen Brumă atunci când își dorește să se abată de la alimentele sănătoase. Care este rutina ei într-o zi obișnuită “Niciodată mai frecvent.”

Carmen Brumă a vorbit despre obiceiurile alimentare și despre ce face pentru a avea necesarul de proteine pentru o zi.

Carmen Brumă, îndrăgitul model de fitness și prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu urmăritorii săi diferite secrete pentru o viață sănătoasă și un stil echilibrat. De această dată a postat un videoclip în care a povestit despre rutina ei dintr-o zi, dar și momentele în care își asigură mesele unde poate să mănânce toate alimentele la care poftește. Aceasta are grijă la tot ceea ce mănâncă, dar mai ales la momentul în care își atinge necesarul de proteine și a dezvăluit câteva lucruri pe care le face înainte să se așeze la masă. 

„Regulile mele pentru cheat meal, adică o masă la care mănânc alimente pe care nu le mănânc de obicei, dar care îmi plac și la care poftesc. La masa respectivă am grijă să mănânc înainte niște fibre. De obicei, o salată din legume proaspete în care pun și niște oțet de mere. Dacă nu pot să fac lucrul acesta, iau la finalul mesei două capsule de oțet de mere.

Apoi, în ziua respectivă am grijă să-mi ating necesarul de proteine. Pentru mine acesta fiind 1,5 g de proteină pentru un kilogram din corp.”, a povestit Carmen Brumă.

Cum arată rutina lui Carmen Brumă, cu privire la un stil de viață sănătos

Citește și: Motivul pentru care Carmen Brumă s-a îngrășat 37 de kilograme și metodele prin care a încercat să scape de ele. “Mi-a luat foarte mult timp până să înțeleg ce trebuie să fac.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Carmen Brumă
Carmen Brumă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Carmen Brumă, studentă la 47 de ani! Vedeta a început un program de master: „Un examen greu, cu aproape 3 candidați pe loc, mulți dintre ei absolvenți de medicină și farmacie.”

Sportul este la fel de important pentru ea, așa că zilele în care dorește să mănânce mai multe alimente care îi plac continua cu o jumătate de oră de sport sau un necesar de 10.000

de pași. A mai mărturisit că aceste mese au loc o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni și în niciun caz un weekend întreg, pentru că așa îți poți da peste cap eforturile de a slăbi.

Citește și: FOTO| Celebra Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, chipeșul actor Kaan Yıldırım! În ce țară și-au unit destinele cei doi îndrăgostiți și ce ținute superbe au purtat la nuntă - kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

  „Tot în ziua respectivă am grijă să fac un antrenament scurt, de 30 de minute sau să trec de 10.000 de pași. Nu în ultimul rând, să trec frecvența cu care am aceste cheat meal-uri. În niciun caz o zi întreaga de mâncat prostii sau un weekend întreg, pentru că așa îți sabotezi eforturile de a slăbi, spre exemplu. Iar ca frecvență, o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni, niciodată mai frecvent.”,

a mai spus antrenoarea de fitness.

Carmen Brumă
Carmen Brumă[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Carmen Brumă vorbește despre cum contribuie apa în procesul de slăbire! „Apa te ajută în procesul de slăbire și pentru că prelungește senzația de sațietate.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Mona Nicolici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies