Satena ne arată ce putem face cu ouăle rămase de la Paște.
Diana Bart, îndrăgita și cunoscuta jurnalistă, îi place să inspire și pe ceilalți din stilul de viață sănătos pe care l-a abordat, astfel, pe rețelele de socializare vom găsi adesea rețete ușoare și rutina alimentară, plină de culoare, care să ne ajute atunci când rămâneam fără idei. Acum, în perioada sărbătorilor pascale, o mulțime de mâncăruri au fost preparate, iar când vine vorba de ouăle umplute, vedete pe masa de sărbătoare, Diana a creat adevărate pagini din revistă cu ajutorul lor.
Ce face Diana Bart cu ouăle vopsite, rămase de la masa de Paște?
Citește și: Diana Bart a pregătit o rețetă delicioasă de brioșe de legume, în culori! Un preparat sănătos și sățios!
Ingrediente:
- Ouă fierte
- Avocado
- Ulei de măsline
- Sare
- Lime
- Ridichi
- Ceapă verde
- Semințe
- Frunze de mazăre
- Crutoane
De această dată, vedeta ne oferă o idee cu privire la ouăle vopsite, care ne-au rămas, și care mai pot fi consumate chiar și o săptămână după sărbători, însă pot fi introduse foarte ușor într-o salată de avocado, pentru care avem nevoie doar de câteva ingrediente. Se curăță ouăle, se pasează, se adaugă avocado și se amestecă foarte bine, adaugă și ulei de măsline, zeamă de lime, iar legumele, vedetele anotimpului, nu au cum să lipsească. Aceasta folosește ceapă verde tăiată cubulețe și ridichi, iar întreaga salată merge perfect alături de crutoane și semințe. Este o idee perfectă și sănătoasă pe care vedeta o pune la dispoziția urmăritorilor. „Ți-au rămas ouă vopsite de la Paște? Nu le irosi, le poți consuma încă o săptămână dacă au fost bine păstrate la frigider. Îți arăt o salată fresh, gata în 10 minute. Avocado cremos, plus ouă fiert, perfecte pentru o masă rapidă și sănătoasă. Amestecăm ouăle cu puțină sare. Amestecăm și avocado, în funcție de cantitatea pe care o doriți. Zeama de la un lime, în funcție de gust. E mult mai parfumat lime-ul decât lămâia galbenă, ulei de măsline, punem și ceapă verde de sezon și ridichi de sezon, tocate cubulețe. Așezăm totul pe un pat de salată, eu am folosit frunze de mazăre pentru că au foarte multe beneficii. Merge foarte bine și cu niște semințe.”, a explicat Diana Bart.