Ce face fostul iubit al Mălinei Olinescu, la 8 ani după ce cântăreaţa s-a aruncat de la etajul 6! Înainte să se sinucidă, Mălina i-a spus lui Sebastian să dispară din lumea asta!

Ce face fostul iubit al Mălinei Olinescu, la 8 ani după ce cântăreaţa s-a aruncat de la etajul 6! Înainte să se sinucidă, Mălina i-a spus lui Sebastian să dispară din lumea asta!
Ce face fostul iubit al Mălinei Olinescu, la 8 ani după ce cântăreaţa s-a aruncat de la etajul 6! Înainte să se sinucidă, Mălina i-a spus lui Sebastian să dispară din lumea asta!

Fostul iubit al Mălinei Olinescu, Sebastian, şi-a schimbat seviciul în urmă cu puţin timp.

Fostul iubit al Mălinei Olinescu a avut o relaţie încordată cu cantareata care s-a sinucis pe 12 decembrie 2011, la 37 de ani. Mălina s-a aruncat in gol de la etajul 6 al blocului in care locuia, fiind coplesita de o depresie severa. Presa a relatat ca unul dintre motivele care au impins-o spre gestul disperat ar fi fost neintelegerile cu Sebastian, iubitul ei cu 12 ani mai tanar.

In ziarele vremii au aparut mai multe mesaje pe care Malina i le-a trimis lui Sebastian, care aratau ca acestia se aflau in conflict.  „Termina cu idioteniile! Ti-am spus adevarul! A durut mult....stiu. Imbecil, culca-te pe mama si ia-o in brate, ca pe constiinta n-ai cum sa adormi. Intelegi? Dispari tu! Ai face bine si pentru altele sa dispari de tot din lumea asta, ca sa fiu mai clara...In

afara de minciuna, n-ai ce sa oferi...Tu sa dispari din viaţa mea, gunoiule”, scria Malina Olinescu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fostul iubit al Mălinei Olinescu: „Să nu mai aud de tine!"

„Sa nu mai aud de tine! Clar? Sper ca acum am fost clara, minciuna ce esti! Gunoi idiot! Stai cu o persoana doi ani jumate, iti dai totul si nici varsta nu i-o retii.

Javra!... Sa dea Dumnezeu sa cunosti piedicile adevarate, cretinule! Nu uita ca m-ai lovit inainte ca eu sa am un concert greu si ca eu am treaba, spre deosebire de tine! Si ca ma chinuiesc sa ma intretin, cum te intretineam si pe tine, idiotule!”, in transmitea Malina iubitului ei, in timp ce acesta ii replica:  „Lasa ca ai tu 38 de ani...de care nu dai dovada.
Esti imatura si penibila”.

În prezent, Sebastian este singur, deşi a mai avut o relaţie după decesul Mălinei, cu o bonă thailandeză. Cea mai impoirtantă schimbare din viaţa lui Răzvan s-a petrecut chiar în acest an, când şi-a schimbat locul de muncă. El şi-a dat demisia de la o companie specializată în aplicaţii şi s-a angajat ca team manager la biroul din Bucureşti al unei firme irlandeze care este furnizor de servicii internationale pentru suport tehnic si solutii pentru operatiuni de vanzari.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies