Ce face Petre Roman ca să se mențină în formă? „La 78 de ani are aceeași greutate pe care o avea la 18 ani.”

Ce face Petre Roman ca să se mențină în formă? „La 78 de ani are aceeași greutate pe care o avea la 18 ani.”
Ce face Petre Roman ca să se mențină în formă? „La 78 de ani are aceeași greutate pe care o avea la 18 ani.”

Oana Roman a vorbit despre stilul de viață al tatălui său.

Petre Roman se menține într-o formă de invidiat chiar și la vârsta de 78 de ani. Fiica sa, Oana Roman a fost invitată recent în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a dezvăluit care este regimul de viață al tatălui său și cum reușește să se mențină în formă.

Petre Roman are un regim strict de viață

Citește și: Oana Roman se consideră o femeie singură pe lume: „Dacă o să mă simt rău într-o zi, nu are cine să ducă copilul la școală. Dacă o zi sunt la pat, s-a terminat. Nu are cine să mă ajute.”

Ce face Petre Roman ca să se mențină în formă?
Oana și Petre Roman [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

Vedeta a dezvăluit că tatăl său încă din adolescență a adoptat un regim de viață strict, care l-a ajutat să se mențină în formă, atât din punct de vedere

fizic, cât și intelectual.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Tata, mulțumesc lui Dumnezeu, este într-o formă incredibilă.

Este fabulos acest om. Trebuie să poți să trăiești ca el. Tata este exemplu de ceea ce oamenii acum au descoperit, dar el face asta de acum 70 de ani. El este exemplul de trăiesc sănătos și duc o viață echilibrată, dar el a înțeles asta de 60 și ceva de ani. El din totdeauna a fost așa. Întotdeauna a fost atent și la ce mănâncă, și la ce bea, și la cât doarme, tot.
Este o viață bazată pe disciplină absolut. Câți putem? Câți putem să facem asta? El de când era student și și-a făcut doctoratul, în anul 1973, tata a scris o lucrare de doctorat despre poluarea mediului și a apelor. El a avut o preocupare către așa ceva de foarte tânăr. Disciplina de viață pe care o are, o are din totdeauna. El nu se abate nici măcar o zi. E o chestie pe care și-a impus-o și a devenit mod de viață pentru el.
În fiecare dimineață face gimnastică, 25 de minute. În fiecare dimineață mănâncă un anume mic dejun. În fiecare dimineață are un același ritual. Nu bea, nu fumează, urcă pe munte, face exerciții în fiecare zi. Face sport în fiecare săptămână. Tata nu înoată în piscină, pentru că e prea puțin pentru el. El se duce 2-3 km odată. Are un antrenament pe care și l-a creat de-a lungul timpului și l-a respectat mereu.
Are un regim de viață. Se culcă la o anumită oră, citește, scrie, se documentează, învață în fiecare zi și dietă. O dietă strictă pe care o ține, astfel încât la 78 de ani are aceeași greutate pe care o avea la 18 ani
.”, a spus Oana Roman.

Ce face Petre Roman ca să se mențină în formă?
Oana și Petre Roman[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Poate cineva să îi închidă gura Monicăi Pop? „Sigur că au fost situații în care părerile altora au fost primordiale și m-au învins. Se poate întâmpla asta și nu mă supăr.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies