Ce faci când nu mai vrei să ieși la întâlniri. Iei decizia de a face o pauză sau vei persevera cu întâlnirile?

sfaturi intalniri
Sfaturi pentru întâlniri

A găsi partenerul de viață perfect vine uneori cu multe piedici sau cu mult timp de așteptare. Există situații în care persoanele încearcă să își găsească alesul, ieșind la o mulțime de întâlniri, însă fără succes. După o perioadă mai însemnată de timp, se ajunge la saturație și obosești să cauți persoana potrivită pentru tine.

Descoperă în rândurile de mai jos ce trebuie să faci atunci când te-ai săturat să ieși la întâlniri, deoarece nu găsești persoana potrivită, dar și sfaturi cu privire la viața amoroasă!

 

Identifică motivele

cum sa iti gasesti partenerul potrivit
Cum să îți găsești partenerul potrivit[Sursa foto: Freepik]

 

Citește și: Cum se distruge relația de cuplu. Identificarea și evitarea comportamentelor toxice care duc la destrămarea parteneriatului romantic!

În primul rând, trebuie să descoperi motivele pentru care ai ajuns în această situație. Așadar, analizează întâlnirile pe care le-ai avut și vezi ce anume exact te-a făcut să nu ai o reacție pozitivă față de persoana respectivă. De asemenea, există posibilitatea să nu te simți pregătită pentru a începe o nouă relație.

Analizează-ți emoțiile și gândurile cu sinceritate

ce sa faci daca nu iti gasesti iubit
Ce să faci dacă nu îți găsești iubit[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În cazul în care ai ieșit recent dintr-o altă relație, este normal să te simți ciudat atunci când ieși la o întâlnire. Astfel, chiar dacă persoana cu care ai ieșit este ok, este posibil ca tu să nu te fi detașat complet de fostul partener de viață. Totuși, nu este recomandat să ieși la întâlniri dacă nu ești pregătit să intri într-o nouă relație, deoarece vei deruta și persoana cu care ai ieșit.

Discuție cu sine

Este esențial să ai o discuție cu tine și să analizezi exact ceea ce vrei. Mai mult, dacă pleci cu gânduri negative, cu ideea că nu vei găsi o persoană potrivită pentru tine, mai mult ca sigur că nu vei avea parte de o reușită. Încearcă să gândești într-o notă mai optimistă și să fii sincer cu propria persoană.

De asemenea, gândește și rațional situația, nu doar emoțional.

Comunică cu partenerii potențiali

 am iesit la prea multe intalniri
Ce să faci dacă ai ieșit la prea multe întâlniri[Sursa foto: Freepik]

Citește și: 4 cupluri de zodii care se potrivesc

Comunicarea este cheia succesului în toate domeniile. Dacă vrei să găsești o persoană ideală pentru tine, încearcă să comunici cât mai deschis cu potențialii parteneri. Nu te va ajuta cu nimic dacă ascunzi lucruri despre tine.

Este recomandat să îi spui de la început persoanei respective care sunt gândurile, aspirațiile și dorințele tale cu privire la o relație amoroasă. În acest fel, vei descoperi cu o mai mare ușurință dacă vă potriviți și dacă mai are rost să existe și alte întâlniri între voi doi.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Stabilește obiective dacă hotărăști să perseverezi cu întâlnirile

Este important să îți stabilești de la început câteva obiective. Spre exemplu, faptul că la prima întâlnire îți dorești să cunoști mai multe aspecte despre viața persoanei respective, iar deja de la a doua întâlnire vrei să descoperi ce îi place și care sunt preferințele lui.

Acordă-ți timp

În cazul în care deja ai ieșit la prea multe întâlniri și nu ai găsit o persoană potrivită pentru tine, nu trebuie să intri în panică.

Nu există un target pe care trebuie să îl atingi sau un timp limită pentru a găsi un partener. Chiar și perioadele de singurătate au rolul lor.

Dacă te simți descurajat sau plictisit de întâlniri, poți încerca să îți extinzi cercul de activități

În cazul în care deja te-ai plictisit să ieși cu persoane și să nu aibă niciun rezultat întâlnirea, încearcă să îți ocupi timpul cu altceva, Odată ce te vei degaja de la dorința acerbă de a găsi pe cineva, cu siguranță îți va ieși în cale persoana de care ai nevoie. Oferă-ți un timp de cel puțin 30 de zile în care să nu mai cauți cu disperare să ieși la întâlniri, deoarece dragostea vine atunci când te aștepți cel mai puțin. De asemenea, este recomandat să îți ocupi timpul cu tot felul de activități, unde poți întâlni persoane noi.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

6 obiceiuri feminine care înnebunesc bărbații

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies