Ce fel de rutină trebuie să ai dimineață, pentru a avea o relație puternică

Ce fel de rutină trebuie să ai dimineață, pentru a avea o relație puternică
Ce fel de rutină trebuie să ai dimineață, pentru a avea o relație puternică

Indiferent de momentul zilei, însă în special dimineața, există o rutină pe care o poți utiliza pentru ca relația ta să fie una mult mai puternică, însă știați care este aceasta?

Aflați din rândurile următoare, care este motivul pentru care, este atât de important să avem o rutină, în relația de cuplu. În plus, descoperiți și care sunt aspectele de care trebuie să ținem cont, pentru a avea o relație cât mai puternică cu putință. 

 

De ce este important să existe o rutină, pentru o relație puternică 

În primul și în primul rând, este foarte important să existe o rutină în relația noastră de cuplu, dacă ne dorim să fie o relație puternică, tocmai pentru că, vom induce creierului nostru, care sunt

aspectele la care ar trebui să ne gândim. 

“O rutină de dimineață foarte puternică, te poate pregăti pentru o relație grozavă pe viață. Cu toții avem rutine în viață și rutinele sunt incredibil de valoroase, deoarece ceea ce fac, este că permită creierului nostru să fie eficient și să te gândești la alte lucruri”, a menționat specialistul. 

 

Fii recunoscătoare 

Astfel, rutina numărul unu virgulă constă în recunoștință. Cu alte cuvinte, trebuie să fim recunoscători, pentru tot ceea ce ne oferă viața, zi de zi, în recunoștință pe care, zilnic, dar în special încă de la primele ore ale zilei, o vom transmite și partenerului de viață. 

“Rutina numărul unu, este momentul în care ochii ți s-au deschis prima dată dimineața, pentru a avea acest gând: sunt atât de recunoscător pentru această nouă zi, pentru că nu toată lumea are această zi.

Să ai o referință pentru recunoștința pe care o ai, ți-a fost dăruita această viață, pune-ți inima și pune-ți întreaga vibrație într-o stare diferită, o stare de recunoștință și atunci când ai primele gânduri și primul moment al zilei, sa fie cu recunoștință. Te ajută să-ți modelezi și să-ți schimbi întreaga zi”, a adăugat acesta. 

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fă-ți timp pentru a-l complimenta

De asemenea, nu trebuie să uităm că în fiecare dimineață, să ne gândim la cel puțin 3 lucruri pe care le admirăm la partenerul de viață, lucruri pe care i le vom transmite astfel încât să ne concentrăm cât mai mult pe aspectele pozitive ale relației, încercând să le dăm la o parte pe cele negative. 

“Rutina numărul doi tine de tine.

Te pregătești dimineața si trebuie sa te gândești la trei lucruri pe care le admiri sau le apreciezi la partenerul tău. Este foarte ușor, deoarece trăiți împreună, deci gândește-te la ceea ce apreciezi. Amintește-ți că energia curge acolo unde este atenția noastră. Dacă vrei să extinzi dragostea pentru relație, concentrează-te pe ceea ce admiri sau apreciezi, care va extinde și respectul pe care îl ai pentru partenerul tău. ”,
a punctat specialistul. 

 

Comunică mai mult cu partenerul 

În plus, tot ceea ce apreciem la partenerul de viață, ii putem transmite, astfel încât energia sa să fie mult mai bună, și îndreptată către rezultate pozitive, în special dacă este vorba despre un partener care de obicei nu este atât de apreciat, nu în fapte, ci mai degrabă în vorbe. 

“Numărul trei este să-i exprimi partenerului tău ceea ce apreciezi la el. Spune-i cât de mult îl apreciezi și ca-l apreciezi pentru ceea ce admiri la ei, deoarece atunci când exprimi ceea ce apreciezi, câteva lucruri se întâmplă: le extinde energia și primești puncte duble, dacă exprimi în fața copiilor sau în fața altcuiva. Oamenii care sunt ignorați, iubesc să fie recunoscuți în fața cuiva”, a menționat acesta. 

 

Fii la curent cu rutina zilnica a partenerului 

Pentru a îl face să se simtă apreciat, putem întreba partenerul de viață, zilnic, încă de la primele ore ale zilei, care este rutina sa, ce program are, astfel încât, chiar și la finalul zilei, acesta să aibă o energie bună și să-și ducă lucrurile la bun final. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Rutina numărul patru, întreabă-ți partenerul ce așteaptă cel mai mult de la ziua de astăzi. Majoritatea oamenilor vorbesc despre agenda zilei: lista de lucruri, vorbim despre ce se întâmplă astăzi, despre cele din program, pentru că este foarte ușor să ducem ziua la bun sfârșit și trebuie să avem o zi reușită, lucrurile astea. Dar când îl întrebi pe partenerul tău, ce așteaptă cel mai mult de la respectiva zi, acest lucru le poziționează mintea într-un mod diferit, încep să gândească bine, ceea ce le place cel mai mult astăzi, momentele importante ale zilei și ii ajută să-și extindă energia pana când vin acasă, la sfârșitul zilei.” a adăugat specialistul. 

Citește și: Cum să ai o relație bună cu socrii. De ce mamele de băieți dezvoltă o relație dificilă cu nurorile?

 

Găsiți modalități de a flirta unul cu altul 

Nu în ultimul rând, nu trebuie să uităm nici de flirt. În ciuda faptului că partenerul nostru de viață, poate să ne fie soț sau soție, ceea ce înseamnă că relația noastră este deja de lungă durată, nu trebuie să uităm să ne acordăm o atenție sporită, unul altuia, prin mici gesturi. 

“Cea de-a cincea rutină, este să găsiți modalități mici de a flirta unul cu altul. Sunteți în asta pentru că vă iubiți unul pe celălalt, sunteți pasionați. Luați un moment pentru a face asta. Îmi place această tehnică pentru că este ușor de făcut și de a crea o conexiune atât de mare”, a încheiat acesta. 

Citește și: Reguli pentru o relație sănătoasă de cuplu. Ghid detaliat cu reguli cheie pentru o Iubire sănătoasă și armonioasă!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum să ai o relație bună cu socrii. De ce mamele de băieți dezvoltă o relație dificilă cu nurorile?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies