Ce fel de tată a fost soțul Irinei Loghin pentru copiii lor? Artista a povestit cum a trecut prin greutăți: „Eu am fost cea care s-a zbătut.”

Ce fel de tată a fost soțul Irinei Loghin pentru copiii lor? Artista a povestit cum a trecut prin greutăți: „Eu am fost cea care s-a zbătut.”
Ce fel de tată a fost soțul Irinei Loghin pentru copiii lor? Artista a povestit cum a trecut prin greutăți: „Eu am fost cea care s-a zbătut.”

Irina Loghin a vorbit despre relația copiilor cu tatăl lor.

Irina Loghin se numără printre cele mai longevive și iubite cântărețe de muzică populară din țară, mereu cu apariții spectaculoase pe scenă, reușind de fiecare dată să încânte publicul cu piesele ei de suflet. Aceasta nu are secrete doar în carieră, ci și în viața personală, pe care le-a aplicat de fiecare dată pentru a arăta uimitor în fiecare zi pe scenă. Aceasta are o familie frumoasă, de care se poate bucura și a reușit de fiecare dată să se împartă între cei dragi și carieră.

Ce fel de tată a fost soțul Irinei Loghin pentru copiii lor

Citește și: Irina Loghin, mărturisiri despre Nicolae Ceaușescu și pasiunea sa pentru muzica populară românească: „Nicolae Ceaușescu iubea foarte mult muzica populară.”

Irina Loghin
Irina Loghin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Irina Loghin, o iubitoare înrăită a animalelor! Interpreta de muzică populară este extrem de atașată de pisica sa, Ana: „Mă caută tot timpul, parcă îi alin bătrânețile.”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Alexandru Pătrașcu by Imbold Media, aceasta a fost întrebată ce fel de tată a fost soțul ei pentru copii lor, iar artista   a răspuns că nu i-a certat niciodată.

În perioada copilăriei lor, el pleca adesea în cantonamente și la meciuri, iar în momentul în care a ieșit la pensie și a început să stea pe acasă, copiii erau deja mari și aveau terminată și facultatea. Artista a mai spus că ea a fost cea care s-a zbătut toată acea perioadă, iar în momentul în care a fost plecată șase luni în Australia, i-a fost destul de greu să se rupă de tot ce înseamnă acasă. 
“Nu i-a certat niciodată. Cât a fost copilăria lor, el pleca în cantonamente și la meciuri. După ce a ieșit la pensie, copiii aveau terminată și facultatea. Eu am fost cea care s-a zbătut. Șase luni plecată în Australia, mi-a fost destul de greu să mă rup de ei.”, a spus Irina Loghin.

Irina Loghin, între viața de artist și de bunică

Irina Loghin
Irina Loghin[Sursa foto: Facebook]

Irina Loghin are apariții încântătoare de fiecare dată și răspunde cu drag chemărilor în emisiuni TV, evenimente private sau podcasturi, însă rămâne la fel de dedicată și vieții de familie. Se poate declara fericită și împlinită, deoarece este bunică, iar bucuria pe care a simțit-o în momentul în care fiica ei i-a dăruit un copil a fost de nedescris. Nu a uitat de perioadele în care și ea și-a crescut copiii, astfel că acum este dedicată în a ajuta cu creșterea nepoatei sale.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Irina Loghin, o iubitoare înrăită a animalelor! Interpreta de muzică populară este extrem de atașată de pisica sa, Ana: „Mă caută tot timpul, parcă îi alin bătrânețile!”

Cine este tatăl Elizei, fiica Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din lume...

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Momente de panică pentru Raluka! Artista a făcut pană cu mașina în timp ce se grăbea la tatăl ei la spital

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Meteorologii ANM au emis un cod galben și unul portocaliu de caniculă: Gradul de disconfort termic va fi accentuat, iar temperaturile pot depăși 40 de grade Celsius la umbră

Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"


Cookies