Ce gest a făcut Oana Zăvoranu în fața soțului ei! Alex Ashraf a avut o reacție la care nimeni nu se aștepta

Ce gest a făcut Oana Zăvoranu în fața soțului ei! Alex Ashraf a avut o reacție la care nimeni nu se aștepta
Ce gest a făcut Oana Zăvoranu în fața soțului ei! Alex Ashraf a avut o reacție la care nimeni nu se aștepta

Nu mai este un secret pentru nimeni că Oana Zăvoranu și Pepe au avut o căsnicie lungă. În urmă cu mult timp cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar acum amândoi se află în relații diferite.

Cu toate acestea, din dorința de a păstra vie amintirea vremurilor trecute și fără urmă de resentimente, "Querida", cu caracteristicul său umor plin de farmec, s-a înțeles acum cu soțul ei și au organizat o surpriză total neașteptată.

Citește și: „Am rămas de tânără fără părinți.” Andreea Bănică a mărturisit de ce nu își mai dorește un copil. Ce a făcut-o să ia această decizie

Oana și Alex au încins internetul

Pe platforma TikTok, unde Oana și Alex se află în centrul atenției și au o mulțime de urmăritori, cei doi au conceput o situație în care unul dintre ei trebuia să iasă învingător și au abordat și subiectul fostului soț al Oanei.

Pepe a fost subiectul principal al discuțiilor lor și i-a inspirat, în special pe Oana, care a câștigat afecțiunea comunității de pe TikTok prin numărul artistic pe care l-a realizat.

Mai exact, actrița a interpretat o parte dintr-una dintre cele mai îndrăgite melodii ale lui Pepe, lansată în perioada când erau colegi în domeniul actoriei.

Spectacolul a avut loc chiar în fața soțului actual, iar în ciuda așteptărilor că acesta s-ar putea supăra, dimpotrivă, el s-a bucurat, s-a distrat și i-a făcut chiar o dedicație lui Pepe.

Oana Zăvoranu:- Nu am, mă, nimic cu omul ăsta… Ia, fiți atenți!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alex Ashraf:- Ia, ia… cântă, nu spune poezie.

Oana Zăvoranu:- Este pe de ăsta jos, de vocea lui.

Alex Ashraf:- Aa… refrenul ne interesează, refrenul.

Oana Zăvoranu: Mi-ai luat tot ce aveam pe lume.../ Puterea de a mai iubi…/ Mi-ai luat cu tine fericirea/ Dorința de a mai trăi/ Fructul iubirii noastre crește../

Mie greu fără iubirea ta/ Dar amintirile cu tine…/ Nimeni nu mi le poate lua…/ Ești îngerul iubirii mele/ Te simt acolo undeva/ Numai iubirea ta imensă/ Doar ea mă poate ajuta…/ Tentații duri și mincinoase.

Alex Ashraf: I-auzi, Pepe… Ai primit TikTok-ul. Băi, ai primit TikTok-ul. Gata, nu mai, ea cântă continuu.

Ce reacție au avut internauții

După interpretarea vedetei și dialogul de cuplu plin de amuzament, și fanii celor doi care au urmărit în direct pe TikTok au împărtășit aceeași stare de bucurie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Utilizatorii de pe internet s-au amuzat și au fost încântați de interacțiunea cuplului, exprimându-și felicitările pentru talentul artistic al vedetei.

„Mamă, e cu zvâc”/ „Doamne”/ Bine, Oana”/ 😂😂😂”/ ”🥰🥰🥰”, au fost reacțiile celor care s-au amuzat de cei doi soții, printre ei fiind și internauți care s-au întristat odată la ascultarea piesei artistului.

Citește și: „Când plec de acolo mi-e rău fizic, pur și simplu.” Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta este cu moralul la pământ

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Am găsit puterea să fac pace cu mine.” Oana Zăvoranu, mesaj pentru toate vedetele pe care le-a jignit de-a lungul timpului. Ce le-a transmis celor pe care i-a supărat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies