Ce haine trebuie sa ocolesti daca mergi la o nunta. Greselile vestimentare pe care sa le eviti

Ce haine trebuie sa ocolesti daca mergi la o nunta. Greselile vestimentare pe care sa le eviti
Ce haine trebuie sa ocolesti daca mergi la o nunta. Greselile vestimentare pe care sa le eviti

Sezonul nuntilor a inceput, asa ca multe dintre noi avem de onorat cel putin o invitatie la casatoria unor buni prieteni, colegi sau membri ai familiei.

Daca esti domnisoara de onoare, probabil stii deja cam cum va arata rochia ta, asa ca tot ce iti mai ramane de facut este sa alegi accesoriile si coafura. Daca nu vei fi implicata in organizarea ceremoniei, atunci dilema "Eu cu ce ma imbrac la nunta?" ar putea sa-ti dea cateva batai de cap.

Pentru ca este vorba despre un eveniment special, iti vei dori o tinuta deosebita, care sa te puna in valoare, dar care sa nu te faca sa epatezi mai mult decat mireasa.

Noi ti-am pregatit o lista cu cateva sfaturi de care sa tii cont atunci cand alegi ce sa porti, astfel incat sa ai o aparitie stilata.

Regula de aur: doar mireasa are voie sa poarte alb la nunta

Exista numeroase ocazii in care sa poti imbraci o rochie alba si sa arati fabulos, dar nunta cuiva nu este una dintre ele. Ziua in care isi uneste destinul cu alesul ei ar trebui sa fie printre cele mai frumoase din viata unei femei.

Nu ii strica fericirea printr-o aparitie nepotrivita si evita eventualele momente penibile in care ai putea fi confundata cu mireasa. De preferat ar fi sa ocolesti toata paleta de bejuri si crem, dar asta nu inseamna ca nu poti purta nuante deschise. Opteaza pentru nuante pastelate de roz sau galben, in schimb.

Nu arata mai mult decat trebuie

Tinuta ideala pentru nunta este aceea care iti pune in valoare atuurile fara sa arate prea multa piele.

Evita tinutele foarte transparente, cu decolteuri foaret adanci sau cele care abia iti acopera posteriorul. Vei atrage toate privirile, cu siguranta, dar in cazul unei nunti acesta nu este cel mai indicat lucru. Chiar si asa, asta nu inseamna ca nu poti fi imbracat si cu gust, si sexy. Daca alegi o rochie cu decolteu, atunci ai grija sa nu fie si foarte scurta. Rochiile mulate nu sunt de evitat, cat timp sunt decente si au o croiala simpla, fara multe aplicatii si zorzoane.
Alege una dintre aceste rochii de vara, care au preturi rezonabile, ca sa iti mai ramana atat pentru darul de nunta, cat si pentru perechea de pantofi pe care ai pus ochii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pastreaza tinutele casual sau office pentru alte ocazii

Hainele pe care le porti zi de zi la birou, oricat de elegante ar fi, nu sunt potrivite pentru o ocazie speciala si acelasi lucru se

aplica si pentru outfiturile casual. Chiar daca ai vazut numeroase tinute stilate care includ jeansi sau pantaloni skinny, este mai bine sa ii lasi in dulap cand mergi la o nunta. Daca esti, totusi, adepta pantalonului, atunci alege unul larg, dintr-un material vaporos sau o salopeta stilysh.

Renunta la tocurile incomode

Oricat de mult ti-ai dorit sa mai incalti inca o data pantofii aceia pe care i-ai cumparat la reduceri si pe care nu i-ai purtat decat o singura data, pentru ca erau prea incomozi, renunta la idee.

Alegerea pantofilor sau sandalelor este unul dintre cele mai importante detalii, mai ales daca vrei sa dansezi fara griji si sa nu pleci acasa la finalul serii cu coada intre picioare si pantofii in mana.

O pereche de sandale sau pantofi cu toc mediu te pot scoate din incurcatura, iar sfatul nostru este sa-i porti cateva ore prin casa inainte de ziua cea mare. Asa iti vei da seama cat de confortabil te simti in ei sau daca risti sa-ti faca bataturi.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Coafurile sofisticate

S-au facut atat de multe glume pe tema "sarmalelor de nasa", acele bucle extrem de bine definite si date cu o tona de fixativ incat nu mai este cazul sa intretii si tu mitul. Trebuie sa iei in calcul ca va fi o zi lunga si ai nevoie de o coafura simpla, pe care sa-ti fie usor sa o reimprospatezi. Niste bucle lejere, o coada inalta sau un par perfect drept arata grozav cu aproape orice tip de rochie si iti va da un aer elegant.

Nu uita ca orice tinuta se completeaza cu o atitudine pe masura, asa ca daca nu te simti tu insati in hainele pe care le-ai ales sau nu sunt potrivite stilului tau asta se va vedea imediat. Ramai fidela culorilor, materialelor si croielilor pe care le preferi in mod obisnuit, dar adapteaza-le situatiei si vei reusi sa le transmiti celor din jur increderea pe care o ai in tine.

Sursa foto: Shutterstock



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies