Ce hotărâre neașteptată a luat presupusa amantă a Prințului William? Căsnicia cu Kate Middleton poate lua sfârșit

Ce hotărâre neașteptată a luat presupusa amantă a Prințului William? Căsnicia cu Kate Middleton poate lua sfârșit
Ce hotărâre neașteptată a luat presupusa amantă a Prințului William? Căsnicia cu Kate Middleton poate lua sfârșit

Femeia suspectată că ar fi amanta Prințului William își dorește din tot sufletul să câștige inima acestuia definitiv și continuă să lupte pentru relația pe care ar avea-o cu el.

Printul William se află în mijlocul unui scandal fără precedent, după ce a ieșit la iveală presupusa sa relație amoroasă cu Rose Hanbury, lucru subliniat și în cartea lui Printul Harry, „Spare". Cu puțin timp înainte de încoronarea Regelui Charles al III-lea, presupusa legătură dintre Printul William și amanta sa reprezintă subiectul preferat al presei internaționale.

Citește și: Cât de tare va păta cartea Prințului Harry imaginea monarhiei? Istoricul Adrian Niculescu analizează situația, după ce a intrat în cartea recordurilor pentru numărul exorbitant de vânzări: "Toate dezvăluirile astea sunt foarte grave pentru familia regală

Mariajul lui Kate Middleton cu Printul William, in pericol

În plus, decizia luată de Rose Hanbury pune în pericol mai mult ca niciodată căsătoria lui Kate Middleton cu Printul William.

Disensiunile în căsnicia dintre Printul William și Prințesa de Wales se desfășoară sub atenta observație a publicului englez și mai ales a presei de scandal din Regatul Unit, care o compară deja pe Kate cu Lady Di.

Mama lui William, care a trecut și ea prin dezamăgirea unei căsnicii nereușite, a suferit în special înțelegând că era vorba despre Camilla Parker Bowles, care acum se pregătește să devină regina consoartă a Angliei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cuplul regal, ca urmare a titlului lor, au fost implicați într-un număr mare de evenimente publice și oficialități.

Rose Hanbury ar locui deja singura in luxosul palat de la Houghton Hall

În timp ce zvonurile despre o presupusă aventură între Printul William și Rose Hanbury circulau, aceasta a alimentat aceste speculații, sugerând o posibilă legătură durabilă cu prințul. Soțul ei, David Cholmondeley, în vârstă de 62 de ani, se presupune că a decis să pună capăt căsătoriei lor.

Potrivit unei surse apropiate de fostul model, marchiza de Cholmondeley locuiește deja singură de ceva timp în imensul palat de la Houghton Hall, care va deveni în curând o atracție turistică.

Rose Hanbury și Kate Middleton erau foarte bune prietene, dar relația lor s-a răcit brusc atunci când imaginile cu nobila engleză și soțul Printesei de Wales au ieșit la iveală în 2019. După acest incident, Rose i s-a interzis să mai participe la evenimentele oficiale ale Casei Regale Britanice, iar relația dintre cele două femei a devenit foarte rece.

Citește și: Motivul pentru care Regele Charles s-a căsătorit cu Prințesa Diana, cu toate că avea o pasiune pentru Camila



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

“Pur și simplu s-a îndrăgostit de mine și eu m-am îndrăgostit de 10 ori mai mult de el.” Angelica Stoican, destăinuiri despre povestea de dragoste trăită cu profesorul ei de literatură, care era însurat

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies