Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș, pe patul de moarte

Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș, pe patul de moarte
Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș, pe patul de moarte

Abia acum au ieșit la iveală ce i-a spus artista soțului său.

Cornel Galeș a murit în weekend, lăsând în urmă o mare durere. La nici trei ani de când a pierdut-o pe Ileana Ciuculete, ies la iveală lucruri dureroase din relația celor doi.

În luna martie, artista Ileana Ciuculete a murit din cazua unei afecțiuni a ficatului, lăsându-l devastat pe Cornel Galeș. Acesta a suferit luni întregi după decesul celeo pe care o numea „Zânica”/

Cornel Galeș a dezvăluit într-un interviu acordat ulterior ce i-a spus Ileana Ciuculete pe patul de moarte, chiar înainte de a se stinge.

Citeste si: Ce a postat Cornel Galeș pe Facebook, înainte să moară! „Şi-a prevestit sfârşitul”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Iubita lui Cornel Galeș a confirmat accidentul: "Dumnezeu să-l odihnească"

Citeste si: Primele declarații ale blondei Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș: ”Am aflat, sunt disperată...” EXCLUSIV

Cornel Galeş nu i-a putut îndeplini ultima dorinţă Ilenei Ciuculete

„Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii, eu te aștept acolo”, i-a transmis aceasta soţului ei.

Ileana Ciuculete a dorit şi ca fiii ei să facă pace cu Cornel Galeş. Din păcate, acest lucru nu s-a mai înfăptuit, iar ultimii ani ai vieţii, bărbatul şi cei doi copii ai artistei şi-au purtat războiul pe averea ei prin tribunale.

„Ea nu a fost în comă, ea nu a suferit. În ultimele clipe dormea toată ziua, se mai trezea, dar nu a fost în comă. Ultimele ei cuvinte au fost așa.

Mi-a zis o chestie, mi-a zis așa: Vor veni multe colege de breaslă. Te rog frumos să le strângi la piept, eu le-am dat iertare la toate. Te rog să te împaci, orice s-ar întâmpla cu băieții mei, vreau să vă înțelegeți, să fiți o familie, așa cum mi-am dorit eu”.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce a postat Cornel Galeș pe Facebook, înainte să moară! „Şi-a prevestit sfârşitul”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies