Ce i s-a întâmplat Adrianei Bahmuțeanu, la scurt timp după ce a venit din America. Vedeta a ajuns de urgență la spital

Ce i s-a întâmplat Adrianei Bahmuțeanu, la scurt timp după ce a venit din America. Vedeta a ajuns de urgență la spital
Ce i s-a întâmplat Adrianei Bahmuțeanu, la scurt timp după ce a venit din America. Vedeta a ajuns de urgență la spital

Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-un episod cu totul neașteptat și neplăcut în propriul său cămin, în timp ce încerca să pregătească ceva de mâncare pentru copii.

Chiar dacă se întorsese de curând dintr-o vacanță, viața i-a pregătit o surpriză neplăcută și a necesitat o vizită de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și: „Am slăbit 13 kg în două luni. Am un program în care mănânci, nu te înfometezi. Nicio dietă nu înseamnă înfometare.” Mara Bănică, secretul unei siluete de invidiat! Cum a reușit vedeta să slăbească

Ce i s-a întâmplat Adrianei Bahmuțeanu, la scurt timp după ce a venit din America

În acea zi, în timp ce era în bucătărie, Adriana Bahmuțeanu a suferit o accidentare serioasă. Incidentul s-a produs într-o clipă de neatenție, când s-a tăiat accidental cu un pahar de sticlă. Soțul ei, George Restivan, a intervenit rapid și a încercat să oprească sângerarea severă folosind un cordon pentru a strânge zona afectată.

Adriana a fost transportată de urgență la spital, unde echipa medicală a intervenit imediat pentru a-i acorda îngrijiri corespunzătoare. Într-un act de sinceritate și curaj, Adriana Bahmuțeanu a povestit despre acest incident într-o emisiune televizată, subliniind cât de traumatizant a fost momentul și dificultățile pe care le-a traversat în timpul acestui episod nefericit din viața sa.

„Am avut un incident exact în ziua în care a venit.

Aveam în casă patru copii, pe unchiul și am vrut să le fac ceva de mâncare și din greșeală, din cauza vitezei, m-am tăiat într-un pahar, am ajuns la spital, mi-a pus George un cordon ca să oprească sângerarea că îmi curgea sânge foarte rău. A fost horror”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Evenimentul neprevăzut a avut loc în ziua în care s-a întors din vacanță

Accidentul

Citește și: „Din cauza vitezei” Adriana Bahmuțeanu a trecut prin clipe de panică! Vedeta a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat în locuința sa. Cum se simte în aceste momente: „A fost horror”

care a afectat-o pe Adriana Bahmuțeanu a avut loc doar cu câteva zile în urmă, imediat după ce s-a întors dintr-o vacanță în Statele Unite ale Americii.

Această călătorie specială a fost însoțită de partenerul său de viață și cei doi copii ai săi, din căsătoria anterioară cu Silviu Prigoană.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Experiența în sine a fost una cu totul remarcabilă pentru vedetă, marcând-o cu amintiri de neuitat. Deși a admis că a fost și puțin obositoare, Adriana a subliniat că a avut parte de distracție din plin.

„A fost frumos, a fost palpitant, a fost obositor pentru că am făcut excursii în fiecare zi și excursiile în America sunt pe distanțe.  Mie mi-a plăcut oceanul, un loc sălbatic, nu vedeai urmă de civilizație.

Plaja superbă, totul frumos. Copiii numai în apă au stat”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu, în cadrul aceluiași show televizat.

Citește și: „Ne simțim mai mult decât onorați.” Unde vor petrece Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu luna de miere. Cei doi vor fi departe de meleagurile României



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce se întâmplă cu soțul Danei Roba după ce și-a băgat partenera în spital? Decizia de ultim moment luată de oamenii legii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies