Ce ii cerea Denisa mamei ei, pe patul de suferinta, in ultimele saptamani de viata: "Imi zicea sa..."- Geta Dovleac a povestit totul cu lacrimi in ochi: "Cum sa fac asa ceva?"

Ce ii cerea Denisa mamei ei, pe patul de suferinta, in ultimele saptamani de viata:
Ce ii cerea Denisa mamei ei, pe patul de suferinta, in ultimele saptamani de viata: "Imi zicea sa..."- Geta Dovleac a povestit totul cu lacrimi in ochi: "Cum sa fac asa ceva?"

Denisa Raducu a realizat ca este grav bolnava cand o vedea pe mama ei plangand fara oprire.

Regretata cantareata poftea la mancarea pregatita de mama sa, iar Geta Dovleac ii facea toate poftele, pentru ca stia ca fiica ei se stinge usor-usor.

"A avut trei şocuri: că am făcut eu cancer, că a văzut contul bancar gol şi când a aflat că are ea cancer, gradul 4. În două săptămâni a luat-o galopantă. Cât am mai chinuit-o şi cu naturistele. Mă vedea că plâng şi spunea că ştiu ceva şi nu îi spun.

Ea ştia, simtea, că era deşteaptă. De când a aflat şi până pe 23 iulie nu am îndrăznit o dată să o întreb cui lasă casa, maşina, telefonul, în ce să o îmbrac, unde să o duc. Cum să fac aşa ceva? Îmi zicea să îi fac varză călită cu coaste şi mămăliguţă. Mă duceam mereu şi îi cumpăram carne şi îi făceam mămăligă cu pomana porcului", a spus mama Denisei Raducu intr-o emisiune de televiziune, conform WOWbiz.ro.

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Denisa Manelista a fost blestemata? Lidia Fecioru a marturisit: "Ştiţi ce este foarte curios?"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies