Ce il deranjeaza pe partenerul tau intr-o relatie in functie de zodie

Ce il deranjeaza pe partenerul tau intr-o relatie in functie de zodie
Ce il deranjeaza pe partenerul tau intr-o relatie in functie de zodie

Cu siguranta, ai observat ca, in functie de zodie, fiecare persoana are anumite caracteristici specifice.

Citeste, asadar, urmatoarele randuri oferite de YVE.ro si invata sa folosesti aceste mici secrete pentru a te bucura de o poveste de dragoste frumoasa.

Berbec

Firea pasionala a acestui nativ il face mereu dornic sa se implice in flirturi, pe care poate fi greu sa le treci cu vederea. Cu toate acestea, barbatul nascut in aceasta zodie uraste sa fie cicalit si se va enerva daca se va simti controlat.

Taur

Acest nativ este extrem de intelegator, atat timp cat vei fi sincera cu el. De aceea, daca vei fi prinsa cu minciuna, posibilitatea destramarii relatiei este foarte mare. In plus, trebuie sa ai in vedere si ca acest nativ este foarte gelos, asa ca este bine sa nu ii dai motive de suspiciune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gemeni

Zodie de aer, gemenii sunt firi extrovertite.

De aceea, nu le place sa se simta controlati intr-o relatie. Prin urmare, daca vor avea impresia ca sunt constransi sau ca partenerul incearca sa le limiteze libertatea, se vor reorienta.

Rac

Nativii acestui semn zodiacal sunt foarte romantici si, de aceea, se asteapta ca partenerul sa le ofere suportul afectiv de care au nevoie. In caz contrar, racii vor reactiona si isi vor exprima nemultumirile.

Leu

Barbatul leu este, fara dar si poate, unul dintre cei mai senzuali reprezentanti ai erosului. De aceea, vor fi foarte dezamagiti daca partenera nu le va satisface dorintele in dormitor.

Fecioara

Sensibila fecioara are nevoie de afectiune, insa nu ii place sa se simta dependenta de partener, cu atat mai putin financiar. De aceea, va trebui sa pui accent pe sentimente, nu pe latura sociala sau financiara.

Citeste tot articolul pe YVE.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies