Ce îl enervează pe bărbatul Săgetător. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

Ce il enerveaza pe barbatul Sagetator
Ce il enerveaza pe barbatul Sagetator

Plin de energie și cunoscut ca fiind mereu sufletul petrecerii, bărbatul Săgetător nu se va ascunde nicodată după deget, deci pregătește-te pentru sinceritatea lui câteodată dură. Lista cu lucrurile bune ce îl caracterizează pe nativul acestei zodii poate continua, însă există și câteva defecte pe care ar trebui să le ai în considerare. Află ce îl enervează pe bărbatul Săgetător și ce să nu faci când te afli în preajma lui.

Bărbatul Săgetător este foarte direct și nu se pricepe deloc să mintă, deși câteodată sinceritatea lui ar putea răni. Preferă să spună lucrurilor pe nume și să aibă în preajma lui persoane care fac același lucru. Fiind o persoană spontană și extrem de activă, nativul zodiei Săgetător ar putea fi catalogat drept agresiv și fără pic de răbdare, când de fapt el face aceste lucruri fără să își dea seama.

Iată principalele lui caracteristici și ce îl enervează pe bărbatul Săgetător:

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul ZILNIC din 3 aprilie 2022. O zodie începe să își facă planuri de viitor

Ce il enerveaza pe barbatul Sagetator
Ce il enerveaza pe barbatul Sagetator[Sursa foto: Unsplash]

Ce îl enervează pe bărbatul Săgetător

Independența și libertatea- două lucruri foarte importante pentru nativul acestei zodii. Îi place nespus de mult să își facă singur planurile, să nu fie deranjat atunci când are o activitate importantă și să nu cumva să iei decizii în locul lui.

Alături de bărbatul Săgetător vei vedea întotdeauna o femeie la fel de independentă, puternică și încăpățânată, motiv pentru care compatibilitatea dintre acest nativ și femeia Berbec, spre exemplu, este de 100%.

Nu suportă să dea explicații nimănui, mai ales atunci când vine vorba de viața lui personală. De foarte multe ori face alegeri nepotrivite, însă nu își dă seama pe moment, ci atunci când este mult prea târziu.

Este riscant să avertizezi bărbatul Săgetător în legătură cu anumite lucruri pe care le face fiindcă își va ieși complet din minți.

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul ZILNIC din 2 aprilie 2022. O zodie ar putea pleca în străinătate

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce il enerveaza pe barbatul Sagetator
Ce il enerveaza pe barbatul Sagetator[Sursa foto: Unsplash]

Nativul acestei zodii se va enerva atunci când cei din jur nu sunt sinceri și chiar inventează anumite lucruri pentru a se pune într-o lumină bună. Își va da seama imediat și cu siguranță va reacționa. Săgetătorul este greu de păcălit fiindcă se află mereu cu un pas înaintea tuturor.

Rutina, un alt lucru ce îl enervează pe bărbatul Săgetător la culme.

Nu îi place să facă mereu aceleași lucruri, deci va căuta o femeie dornică de aventură și de noi experiențe. Deși iubește cu patos, bărbatul acestui semn zodiacal va fi cel care începe cearta, de multe ori pentru a antrena relația cu partenera de viață.

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul CHINEZESC din 2 aprilie 2022. Bivolul va avea o revelație importantă

Ce il enerveaza pe barbatul Sagetator
Ce il enerveaza pe barbatul Sagetator[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce îl enervează pe bărbatul Săgetător? Controlul

Dacă te afli într-o relație cu un bărbat născut sub acest semn zodiacal trebuie să cunoști faptul că nu suportă să fie controlat. Nu îl contacta de foarte multe ori pe zi dacă vrei să îl ai în continuare alături și oferă-i libertatea de care are nevoie. Dacă este sunat și întrebat unde este sau ce face, cu siguranță își va ieși complet din minți.

De asemenea, acesta se va enerva dacă o persoană apropiată îl dezamăgește. Suferința se transformă într-o stare de neliniște și nervozitate, mai ales atunci când își dă seama că a investit timp și sentimente pentru un lucru pe care l-a pierdut.

Nu suportă gelozia! Dacă ești într-o relație cu nativul acestei zodii trebuie să îți controlezi dorința de a afla unde și cu cine își petrece timpul. Pentru el, gelozia înseamnă lipsă de încredere, deci își va pierde interesul și se va îndepărta de tine.

Bărbatul Săgetător are un simț al dreptății extrem de dezvoltat și nu suportă să audă cuvinte urâte sau bârfe despre oameni. Ai grijă cum te comporți cu chelnerii, funcționarii publici sau persoanele pe care le întâlniți atunci când ieșiți în oraș.

Să nu îi spui niciodată bărbatului Săgetător că nu s-a maturizat destul deoarece se va enerva la culme! Acesta detestă, de asemenea, și grija maternă, deci comportă-te ca atare și lasă-l să trăiască pe cont propriu.

 


Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce rezervă astrele pentru zodia Săgetător în IUNIE 2022

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies