Ce îl face irezistibil pe Cătălin Cazacu! A recunoscut chiar el: „Frumusețea nu este punctul meu forte, trebuie să compensez cu…”

Ce îl face irezistibil pe Cătălin Cazacu! A recunoscut chiar el: „Frumusețea nu este punctul meu forte, trebuie să compensez cu…”
Ce îl face irezistibil pe Cătălin Cazacu! A recunoscut chiar el: „Frumusețea nu este punctul meu forte, trebuie să compensez cu…”

Cătălin Cazacu, prezentatorul Cash Taxi, este unul dintre cei mai doriți burcali din România. Chiar el a recunoscut ce îl face irezistibil pentru femei.

Cătălin Cazacu a ajuns celebru în România după ce a participat la Exatlon. Nu a fost el marele câștigător, însă asta nu i-a afectat deloc succesul la femei. Este unul dintre cei mai doriți burlaci din România.

Întrebat cum ar trebui să arate femeia care să-l facă se renunțe la viața de burlac, Cătălin Cazacu a oferit un răspuns surprinzător.

„Cred că au trecut foarte multe primăveri, tot mai multe seturi de tocuri prin inima și creierul meu, care au lăsat niște urme adânci; și, probabil, cine poate să le

acopere va reuși să mă „îmblânzească”, a declarat el pentru Ciao.

Fostul concurent de la Exatlon spune că de multe ori nu știe ce văd femeile la el. „Frumusețea nu este punctul meu forte, și atunci trebuie să compensez cu alte lucruri; faptul că am glume bune ajută în economia situației”, a mai spus el pentru sursa mai sus citată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Catalin Cazacu, fata in fata cu cea mai mare frica! “Cred ca asta m-a speriat cel mai tare!”

„Cash Taxi” cu Cătălin Cazacu, la Kanal D, a început din 6 iunie

In acest show foarte antrenant, plin de umor, concurentii se vor  bucura in continuare de premii si surprize de tot felul, in timpul unei calatorii cu taxiul condus chiar de  Catalin Cazacu, cel mai indragit si generos „taximetrist”. 

Trecatori obisnuiti devin pasageri-concurenti odata ce accepta provocarea lansata de Cazacu de a-i duce la destinatie gratuit si de a-i „plati”, cu premii instant, daca raspund corect unor intrebari. Pe parcursul calatoriei, concurentii au parte de tot felul de suprize si sunt nevoiti sa devina creativi. Calatoria cu „Cash Taxi” devine de fiecare data una plina de neprevazut si momente memorabile, atat pentru concurenti, cat si pentru telespectatori.

  „Cred ca publicul se va bucura sa reintre in „circuit” alaturi de de concurenti, din intimitatea casei; e chiar distractiv sa raspunzi la intrebarile fulger intr-un timp limitat, sa iti scotocesti in minte si sa ai tot felul de surprize J”,  a spus Catalin Cazacu.

Emisiunea in care cuvintele de ordine sunt spontaneitatea si premiile a avut un succes urias in lumea intreaga, a fost difuzata in peste 50 de teritorii si a primit zeci de distinctii importante, dintre care patru trofee Daytime Entertainment Emmy.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies