Ce ingredient din frigider te va ajuta să scapi de gândaci. Trucul cunoscut de puțini oameni

Ce ingredient din frigider te va ajuta să scapi de gândaci. Trucul cunoscut de puțini oameni
Ce ingredient din frigider te va ajuta să scapi de gândaci. Trucul cunoscut de puțini oameni

Gândacii de bucătărie constituie o provocare mare în majoritatea gospodăriilor. Pe lângă faptul că sunt neplăcuți, acești gândaci reprezintă o amenințare reală pentru sănătatea noastră. Din fericire, există o metodă promițătoare care poate ajuta la eradicarea lor.

Conform experților, acești gândaci își găsesc adăpost în zone calde, umede și întunecate, iar bucătăriile sunt locuri ideale pentru ei. Una dintre consecințele prezenței lor în bucătărie este amenințarea asupra alimentelor. Totuși, există o soluție simplă pe care o poți încerca acasă, folosind o combinație de acid boric și albuș de ou, care te poate ajuta să scapi definitiv de gândacii de bucătărie.

Citește și: Cu ce trebuie gospodinele să curețe tacâmurile. Trucul neștiut care te ajută să le ai mereu curate și strălucitoare

Scapă de gândacii din bucătărie cu un truc simplu, făcut chiar în casă

De obicei, produsele c omerciale nu reușesc să aducă rezultatele dorite, iar gândacii persistă ca invitați nepoftiți în casele noastre. Din acest motiv, soluțiile pe care le putem pregăti în casă au dovedit că sunt de o reală utilitate.

Prin urmare, o combinație optimă pentru combaterea rapidă a acestor dăunători constă în utilizarea unui amestec de acid boric și albuș de ou.

Această metodă de exterminare se bazează pe atracția olfactivă a gândacilor către mirosul albușului de ou, care, împreună cu acidul boric vâscos, formează o otravă puternică pentru aceste insecte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum se prepară soluția

Pentru a prepara soluția, vei avea nevoie de două albușuri de ou și 50 de grame de acid boric.

Albușurile se adaugă într-un recipient de unică folosință, după care se amestecă cu pulberea de acid boric până când se obține o compoziție asemănătoare cu cea a unui aluat.

Procedura următoare necesită, de asemenea, o pereche de mănuși de unică folosință. Cu mâinile, vei da forma unor bile mici din amestecul pregătit, având grijă să fie aproximativ de dimensiunea unei perle, astfel încât să fie ușor de ingerat de către gândaci.

Odată ce bilele au fost modelate, le vei lăsa să se usuce pentru o anumită perioadă de timp, după care le vei plasa cu atenție în anumite locuri strategice din bucătărie, cum ar fi colțurile pereților, zona lângă aragaz sau în apropierea cuptorului cu microunde.

Citește și: „Am fost și nevoită cumva din cauza diagnosticului pe care l-am avut ani de zile să mă feresc.” Bianca Brad a rămas cu un obicei, după ce s-a vindecat cu boala care i-a dat bătăi de cap

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Îmbătrânirea prematură a pielii. Cum să previi și să tratezi semnele premature ale înaintării în vârstă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies