Ce înseamnă ascendent în zodie

ascendent in zodie
Ce înseamnă ascendent în zodie

Multe persoane citesc zilnic horoscopul, iar în anumite momente se regăsesc informații cu privire la ascendentul acestora. Însă știți ce este un ascendent? Dacă nu, aflați acest lucru din rândurile următoare.

Constelația corespunzătoare unei anumite perioade din an reprezintă un alt mod de a denumi ascendentul.

 

Ce este ascendentul

Regăsim ascendentul și sub formă de „ASC”, deseori în astrograme. Acesta reprezintă semnul zodiacal care este în punctul orizontului estic în momentul în care noi ne naștem. Pe scurt, ascendentul este reprezentat de zodia care „răsare” în momentul în care o persoană se naște.

Mai rar întâlnită este o persoană născută la răsăritul soarelui (dis-de-dimineață), unde ascendentul acesteia se va afla sub același semn asemănător cu al nativului zodiacal. Astfel, pentru a calcula care este ascendentul vostru personal este necesar să știți numărul de ore trecute între răsăritul soarelui și momentul nașterii voastre. Mai bine zis, trebuie să știți ora exactă la care v-ați născut pentru a putea afla care vă este ascendentul în horoscop.

Se poate întâmpla și ca nativul să aibă caracteristici împrumutate de la ascendent, dacă la momentul nașterii, în semnul locului unde se află ascendentul, sunt și mai multe planete. Prin urmare, ascendentul poate avea o influență mai mare asupra zodiei voastre, decât credeți.

pe cine am ascendent

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop 22 februarie 2022. O zodie va beneficia de sporuri.

Importanța ascendentului

Se spune că ascendentul este mult mai important decât propriul tău semn zodiacal. Asta se datorează personalității care poate apărea în cazul nativului, dar care nu îi aparțin în totalitate lui, ci mai degrabă ascendentului. Iar chiar dacă presupunem că imaginea personalității noastre este completă, aflați că nu este tocmai așa. Caracteristicile ascendentului pot influența acest lucru, din cauza faptului că acestea sunt în strânsă legătură cu cele ale zodiei natale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Semnificația ascendentului

Ascendentul intervine și în modul în care oamenii din jurul nostru ne percep la prima vedere. Acesta influențează constant aspectul fizic al nativului și nu este vorba de înfățișare. Aspectul fizic face referire aici, la reacțiile nativului atunci când se confruntă cu anumite situații.

Iar reacțiile nativului nu țin neapărat numai de anumite gesturi, ci mai degrabă de o latură psihică. Ascendentul poate influența modul în care nativul gestionează anumite reacții, cuvinte sau gesturi, dar totodată și comportamentul lui în public și modul în care alege să-și modifice imaginea pe care dorește să o afișeze doar în fața persoanelor din jurul lui.

ce este un ascendent

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. Oamenii se vor lupta cu foametea

Locul unde se găsește ascendentul

Acesta se poate afla fie în Vârful Casei 1, fie în Fundul Cerului. Câteodată acesta se află în ambele părți. Vârful Casei 1 reprezintă primul dintre cele 12 câmpuri care se succed în 24 de ore, atingând astfel punctul culminant (Medium Coeli, Mijlocul Cerului și MC) și apun în vest. Iar Fundul Cerului este reprezentat de locul în care se află ascendentul la miezul nopții (Imum Coeli și IC).

Chiar dacă nu este o informație care să vă intereseze în mod special, este nevoie să o știți pentru a vă da seama de motivul pentru care aveți un anumit ascendent și nu un altul.

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cum se calculează ascendentul

Chiar dacă pare dificil, aflați că este contrar așteptărilor voastre. Un mod simplu și ușor de a-ți afla ascendentul ține doar de ora la care te-ai născut. Ora trebuie să fie știută însă, cu exactitate, orice minut poate face diferența. Prin intermediul acesteia vă veți putea găsi ascendentul.

De exemplu, dacă sunteți nativ al zodiei Rac și sunteți născut la ora 20:00, veți afla că ascendentul vostru se află în zodia Capricorn. Iar dacă sunteți zodia Gemeni și sunteți născut fie la ora 11, fie la ora 12, fie la ora 13, veți putea afla că ascendentul vostru se află în zodia Fecioară.

cum se calculeaza un ascendent in zodie

Citeste si: DESCOPERĂ: Horoscop SCORPION 2022. Nativii acestei zodii au noroc în plan profesional

 

Interesant, nu? Citiți mai multe despre cum se calculează ascendentul vostru, în articolul următor!

Citeste si: CITEȘTE: Cum se calculează ascendentul



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. "Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies