Ce înseamnă când visezi ȘERPI. Care este semnificația visului

Ce înseamnă când visezi șerpi
Ce înseamnă când visezi ȘERPI. Care este semnificația visului

Atunci când visați șerpi, poate fi un semn rău. Iată cum se interpretează un astfel de vis, în funcție de context și de felul în care visați șerpii.

În general, șarpele simbolizează răul și diavolul, dacă ne raportăm la Adam și Eva. Așadar, dacă visați șerpi, ar trebui să vă așteptați la perioade dificile în viața dumneavoastră. 

Ați visat șerpi? Iată ce înseamnă

Ce înseamnă când visezi șerpi

Dacă vi s-a întâmplat să aveți un vis cu șerpi, nu trebuie să vă speriați sau să intrați în panică, deși s-ar putea să fie un semn rău. 

Depinde foarte mult de ceea ce visați, mai exact, și de aceea ar fi bine să încercați să vă amintiți visul în detaliu. Șarpele are sânge rece, se târăște și își schimbă pielea și tocmai de aceea, dacă vă apare în vis, înseamnă că nu aduce vești bune. 

În cazul în care visați un șarpe de care vă este frică, este foarte posibil să aveți un dușman, care încearcă să vă facă rău. 



Nu este semn bun nici dacă visați mai mulți șerpi într-o groapă. Veți avea ghinion în dragoste sau la locul de muncă. În schimb, dacă omorâți un șarpe în vis, înseamnă că veți reuși să vă învingeți dușmanii. 

Ce înseamnă când visezi șarpe care te atacă

Ce înseamnă când visezi șerpi mici

În general, un vis cu șerpi trebuie să vă trimită cu gândul la trădare, ură, dezamăgire sau la o înșelăciune din partea cuiva apropiat.  Dacă

ați visat un șarpe în casă, atenție la partener! Este posibil să vă înșele. Și un șarpe care fuge în vis prevestește o perioadă grea pentru dumneavoastră. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dacă vă mușcă un șarpe în vis, înseamnă că aveți pe lângă dumneavoastră o femeie care vă urăște și încearcă să vă pună bețe în roate. 

Citeste si: Ce inseamna cand te visezi mireasa. Mesaje ascunse pe care trebuie sa le stii

În cazul în care visați un șarpe mare, trebuie să fiți atent, pentru că este foarte posibil să fiți trădat de cineva la care nu v-ați fi așteptat. 

Și dacă șarpele din vis este veninos vă paște un pericol. 

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi gândaci

Ce înseamnă când visezi șerpi

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi bani

Șerpii în vis pot aduce și noroc

Nu toate visele în care apar șerpi aduc ghinion. De exemplu, dacă visați că aveți un șarpe, ca și animal de companie, înseamnă că sunteți fericit. 

Și dacă veți călca pe un șarpe în vis, este semn bun.

Aveți mulți prieteni loiali în jurul dumneavoastră. În cazul în care visați un șarpe care stă liniștit în iarbă, veți avea noroc în dragoste. 

Un șarpe de mici dimensiuni vă aduce o bucurie în viitorul apropiat. 

Dacă vă aflați într-o apă, alături de un șarpe care nu reprezintă niciun pericol pentru dumneavoastră, înseamnă că aveți o viață liniștită și sunteți împăcat cu deciziile pe care le-ați luat. 
Un vis în care apare un șarpe încolăcit trebuie să vă pună pe gânduri, cu privire la starea dumneavoastră de oboseală. Aveți prea multe griji și este momentul să vă relaxați. 

Citeste si: Este bine să crezi în vise?

Dacă șarpele din vis este colorat, aveți grijă la tentații, mai ales la cele de natură sexuală. Un șarpe alb reprezintă puritatea sufletului dumneavoastră. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce înseamnă când visezi că îți cade un DINTE. Care este semnificația?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies